Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βελτιώνεται συνεχώς αλλά όχι για... Champions League (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ στάθηκε καλύτερα, έφτασε μια ανάσα από το γκολ με τεράστια διπλή ευκαιρία από Γιόχανσον και Κλωναρίδη, αλλά τα... καταραμένα στημέ...

Η ΑΕΚ στάθηκε καλύτερα, έφτασε μια ανάσα από το γκολ με τεράστια διπλή ευκαιρία από Γιόχανσον και Κλωναρίδη, αλλά τα... καταραμένα στημένα την πρόδωσαν ξανά με την ΤΣΣΚΑ να παίρνει τη νίκη με 1-0 με γκολ του Νάτχο. Η "Ένωση" μπορεί να βελτιώνεται συνεχώς αλλά η Ευρώπη και δη το Champions League είναι... δύσκολη πίστα.
Το ματς
Η ΑΕΚ μπήκε με το εις βάρος της 2-0 και όπως ήταν λογικό μπήκε με μεγαλύτερη ενέργεια. Βοηθούμενοι από το 3-5-2 οι παίκτες του Χιμένεθ έλεγξαν το ξεκίνημα της αναμέτρησης και ήταν καλύτεροι στο πρώτο δεκάλεπτο. Εκεί σουτ του Μάνταλου (10') από το ημικύκλιο βρήκε τον Ακινφέεβ σε ετοιμότητα.
Σταδιακά οι Ρώσοι άρχισαν να κερδίζουν μονομαχίες και μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Με αιχμή του δόρατος τον Βιτίνιο απείλησαν δυο φορές τον Ανέστη. Στο 14΄ο Βραζιλιάνος σούταρε σε φάση αντεπίθεσης με την μπάλα να γλύφει το αριστερό δοκάρι του Ανέστη, ενώ στο 16' ο Έλληνας κίπερ νίκησε σε τετ α τετ τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Η ΤΣΣΚΑ συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 22΄είχε την καλύτερη ευκαιρία της. Σάλοβ και Γκολόβιν συνδυάστηκαν όμορφα, αλλά το σουτ του δεύτερου από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό "γάμα" του Ανέστη.
Από εκεί και πέρα το ματς έχασε πολύ σε ρυθμό και ένταση. Οι Ρώσοι έκαναν διαχείριση του σκορ ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν τρόπους να γίνουν απειλητικοί προς την εστία των Ρώσων. Το ημίχρονο τελείωσε 0-0 με την ΑΕΚ να έχει την τελευταία... υποψία ευκαιρίας όταν στο 45' ο Κλωναρίδης σέντραρε από αριστερά, αλλά η γυριστή κεφαλιά του Γιόχανσον χωρίς δύναμη καταλήγει στην αγκαλιά του Ακινφέεβ.
Στην επανάληψη, μέχρι το 60' δεν είχαμε ιδιαίτερες φάσεις με την εικόνα της αναμέτρησης να είναι συνέχεια του τελευταίου μέρους του πρώτου ημιχρόνου. Μετά τη πρώτη ώρα αγώνα όμως η ΑΕΚ άρχισε να ανεβαίνει σε απόδοση και να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Στο 63' μάλιστα είχε και την καλύτερη φάση του αγώνα ως τότε.
Σε μια απίστευτη διπλή ευκαιρία, η βολίδα του Γιόχανσον από τα 40 μέτρα εξουδετερώνεται από Ακινφέεβ και δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Κλωναρίδης ήταν άστοχος μέσα από τη μικρή περιοχή με τον Ρώσο κίπερ εκτός θέσης. Οι παίκτες του Χιμένεθ έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα και έδειχναν να έχουν το μομέντουμ του αγώνα.
Όμως κόντρα στη ροή του ματς η ΤΣΣΚΑ βρήκε το γκολ και "σκότωσε" τις όποιες ελπίδες της "Ένωσης" για κάτι καλό. Στο 74' από εκτέλεση κόρνερ που αποδεικνύεται η αχίλλειος πτέρνα των "κιτρινόμαυρων" ο Νάτχο με προβολή έκανε το 1-0.
Κάπου εκεί η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος αφού οι παίκτες του Χιμένεθ έχασαν ηθικό, ενέργεια και όρεξη που είχαν ως αυτό το σημείο του αγώνα. Τελευταία ευκαιρία για κάτι καλό για την ΑΕΚ ήταν στο 88' όταν οι αλλαγές Γιακουμάκης και Χριστοδουλόπουλος συνδυάστηκαν αλλά κεφαλιά του τελευταίου πέρασε μια ανάσα από το οριζόντιο δοκάρι του Ακινφέεβ.
Τελικό σκορ 1-0 υπέρ της ΤΣΣΚΑ που με συνολικό σκορ 3-0 πέρασε στα play offs του Champions League, ενώ η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την περιπέτεια του σαφώς πιο πολύ στα μέτρα της Europa League.
Οι Συνθέσεις
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεβ - Φερνάντες, Βάσιν, Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι, Σενίκοβ - Ντζαγκόεβ (Νάτχο 72'), Βέρνμπλουμ, Γκολόβιν (Μιλάνοβ 81') - Σαλόβ (Ολανάρε 69'), Βιτίνιο
ΑΕΚ: Ανέστης - Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες - Μπακάκης, Γιόχανσον, Σιμόες (Γαλανόπουλος 77'), Μάνταλος, Λόπες - Κλωναρίδης (Γιακουμάκης 77'), Λιβάγια (Χριστοδουλόπουλος 71')
από το συνεργαζόμενο δίκτυο sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.