HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σωσίβια, φλαμίνγκο και βουτιές στην... παραλία Ερυμάνθου! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Και τα... μπάνια καλά κρατούν στην... "παραλία"¨του Ερυμάνθου στα Τριπόταμα. Εδώ και λίγο καιρό, όπως και περσι, με παρέμβαση ...

Και τα... μπάνια καλά κρατούν στην... "παραλία"¨του Ερυμάνθου στα Τριπόταμα. Εδώ και λίγο καιρό, όπως και περσι, με παρέμβαση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας (πέρσι είχε παρέμβει ο Δήμος Καλαβρύτων) πραγματοποιήθηκε η παρέμβαση στον ποταμό Ερύμανθο, πλησίον του πεστροφοτροφείο "Ο ΜΥΛΟΣ", μικροί και μεγάλοι  απολαμβάνουν το θρυλικό ποτάμι και να δροσίζονται ακίνδυνα. 
Η νεολαία των Τριποτάμων, ευχαριστεί τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας  κι ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Δ.Ε. Λαμπειας κ. Βασίλη Αρβανίτη και τον εθελοντή Γρηγόρη Αρβανίτη που βοήθησαν ώστε να δημιουργηθεί ο χώρος για μπάνιο στον ποταμό Ερύμανθο. Το ήπιας παρεμβασης αυτό έργο εξυπηρετεί τόσο τα Καλύβια του Αστρα, όσο και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και τους επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.