Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Θέλει το "σεντόνι" και το απέδειξε (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, όμως με θρυλική καρδιά γύρισε το ματς και έδ...

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, όμως με θρυλική καρδιά γύρισε το ματς και έδειξε πως η πρόκριση στους ομίλους δεν χάνεται!

Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς ήταν αρκετά κινητικοί στον αγωνιστικό χωρο έκαναν ευκαιρίες όμως η ατυχία σε συνδυασμό με τον πολύ καλό Σλούγκα δεν του επέτρεψαν να πάρα προβάδισμα νωρίς στο σκορ.

Η πρώτη καλή στιγμή χάθηκε στο 5' με τον Μπεν που πήρε την μπάλα απ' τον Καρσελά σούταρε με δύναμη από κοντά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Η ομάδα του Χάσι έχασε απίθανη ευκαιρία στο 12' μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Μπεν στον Σεμπά, ο οποίος βρέθηκε απέναντι απ' τον Σλούγκα,έκανε το πλάσε μέσα από την περιοχή, αλλά ο κίπερ της Ριέκα έδιωξε σε κόρνερ. Η μπάλα δεν "έλεγε να μπει" και στο 18' ο Μπεν στο τετ-α-τετ με τον Σλούγκα έστειλε την μπάλα πάνω απ' την εστία.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Κροάτες χάθηκε στο 22'(!) με τον Γκόρντον ο οποίος έκανε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε άουτ.Ο Μαρίν απείλησε στο 32' με σουτ απ τα πλάγια και 8 λεπτά αργότερα ο Μπεν βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή όμως η κεφαλιά του έφυγε πάνω απ' το δοκάρι του Σλούγκα.

Και ένα λεπτό αργότερα ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε αφού οι Κροάτες άνοιξαν το σκορ με τον Εμπρέ ο οποίος αφού έκανε καταπληκτική προσποίηση με τακουνάκι στον Ρομαό και με σουτ έξω απ την περιοχή άνοιξε το σκορ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι δεν ξεκίνησαν δυνατά παρότι είχαν την κατοχή δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση στα αντίπαλα καρέ. Όμως η πρώτη μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησε ήταν και το γκολ στο 61'. Ο Φορτούνης από δεξιά, "έσπασε" υπέροχα στο σημείο του πέναλτι στον Οφόε που με δυνατό σουτ στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμμα! 

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να προσπαθεί ανέβασε ρυθμό, έκανε ευκαιρίες και για καλή του τύχη είδε τον Ζούτα να αποβάλλεται σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφού χρησιμοποίησε αντικανονικά το χέρι του. 

Και το πίσμα του Ολυμπιακού απέφερε καρπούς! Ο Φορτούνης στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, εκτέλεσε με δύναμη το φάουλ, έδιωξε δύσκολα ο Σλούγκα. Ο Ομάρ έκανε το γύρισμα από δεξιά μέσα από την περιοχή, δεν έδιωξε ο Έλεζ, o Ρομαό από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στέλντοντας τους φίλους του Ολυμπιακού στα ουράνια
από: sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.