HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Κατερίνα Στεφανίδη!

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε και πάλι το θαύμα της και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Ενα μετάλλιο που το π...

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε και πάλι το θαύμα της και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Ενα μετάλλιο που το πήρε για... πλάκα, όπως αποδεικνύεται και από τα άλματά της!
Η Στεφανίδη εξασφάλισε το χρυσό με 4.82μ, αλλά δεν της έφτανε! Εκανε μια αποτυχημένη προσπάθεια στα 4,89 κι όχι μόνο δεν εγκατέλειψε, αλλά πήγε να δοκιμάσει στο 4.91μ, το οποίο το ξεπέρασε με την πρώτη φορά, κάνοντας ταυτόχρονα και πανελλήνιο ρεκόρ! Το στάδιο σηκώθηκε στο πόδι για να την αποθεώσει, αλλά αυτή και πάλι δεν σταμάτησε. Σε συνεννόηση με τον προπονητή της ανέβασε κι άλλο τον πήχη στα 5.02!
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε έναν πολύ σπουδαίο αγώνα, ξεκινώντας τις προσπάθειές της από τα 4.65 μέτρα που πέρασε με την πρώτη. Με την πρώτη πέρασε και τα τα 4.75, αλλά και τα 4.82 μέτρα, επίδοση που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.