Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιάννης Ραγκούσης: Θα είμαι υποψήφιος για επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Η ανάγκη να περάσουμε στην επόμενη Ελλάδα με οδηγεί στην απόφαση να διεκδικήσω την ηγεσίά της νέας παράταξης. Με αυτά τα λόγια ο πρώην γ...

Η ανάγκη να περάσουμε στην επόμενη Ελλάδα με οδηγεί στην απόφαση να διεκδικήσω την ηγεσίά της νέας παράταξης. Με αυτά τα λόγια ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη θέση του επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 

Σκοπός μου δεν είναι να νικήσω τη Φώφη Γεννηματά ή τον Γιώργο Καμίνη. Θέλω την εντολή για να κερδίσουμε τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, πρόσθεσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ξεκαθάρισε ότι η συμμετοχή δεσμεύει όσους εκτεθούν στην ψηφοφορία να παραμείνουν στο νέο κόμμα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Προσέθεσε, όμως, ότι δεν βάζει ως προϋπόθεση τη διάλυση των κομμάτων που αποτελούν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Αλλά η απόφαση του καθενός θα πρέπει να είναι οριστική και να μην είναι θέση προς διαπραγμάτευση, ολοκλήρωσε το σκεπτικό του. Όσοι συμμετέχουν το κάνουν άνευ όρων και θα παραμείνουν μέχρι τέλους, σημείωσε. 

Ο κ. Ραγκούσης εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να προστεθεί στη συμβατική ψηφοφορία και η ηλεκτρονική με βάση τις απαραίτητες εγγυήσεις διαφάνειας. 

Στο ερώτημα για τις μελλοντικές συνεργασίες απάντησε ότι τα προβλήματα απαιτούν τη συνεργασία όλων. Εγώ δεν είμαι θετικός στη λογική της συγκυβέρνησης για να μοιράσουμε αξιώματα και υπουργεία, ανέφερε και έθεσε ως στόχο η νέα παράταξη να είναι αξιωματική αντιπολίτευση στην επόμενη Βουλή. 

Όποιος ψηφίζει Γιάννη Ραγκούση, ψηφίζει αρχηγό άξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε. Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν αν θέλουν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον αρχηγό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ή τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.