HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μ.ΠΟΝΤΙΑΣ: Τίμησε και τιμήθηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 13/8/2017, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος επισκέφθηκε τον Μ. Ποντιά  Καλαβρύ...

Την Κυριακή 13/8/2017, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος επισκέφθηκε τον Μ. Ποντιά Καλαβρύτων  και τέλεσε τον Παρακλητικό κανόνα στην εκκλησία του χωριού τον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.  
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον Μ. Ποντιά  για να ευλογηθεί και να λειτουργηθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αμβρόσιο, μιας και αυτή ήταν η τελευταία φορά που επισκέφθηκε το χωριό σαν Μητροπολίτης, διότι όπως δήλωσε συνταξιοδοτείται. Κατά τα λεγόμενα του αγίου πατέρα αυτή δεν ήταν μια απλή επίσκεψη στο χωριό Μ. Ποντιά. Ο κύριος λόγος της επίσκεψής του ήταν η μεγάλη του επιθυμία να δει από κοντά τον σεβάσμιο γέροντα Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Φραντζή, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Ο Μητροπολίτης εξήρε το πνευματικό έργο του πρωτοπρεσβύτερου Νικολάου Φραντζή, και μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια, για την μέγιστη προσφορά του τόσο στο Μικρό Ποντιά όσο και στη  γύρω περιοχή καθώς και για τον Άνθρωπο Νικόλαο Φραντζή. Μίλησε με λόγια καρδιάς για το ήθος και την ευπρέπειά του που έκανε όλο το πλήθος να δακρύσει τόνισε δε ας παραδειγματιστούμε από το ήθος, την ευπρέπεια και την ταπεινότητα του σεβάσμιου γέροντα Πρωτοπρεσβύτερου Νικολάου Φραντζή, και μην αφήσουμε να χαθούν αυτές οι αξίες στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε!!! . 
Ο γέροντας κληρικός με λόγια σεμνά και ταπεινά τον ευχαρίστησε για την μεγάλη τιμή που του έκανε. Ευχαρίστησε παράλληλα και όλους τους συγχωριανούς για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, και για τις δύσκολες στιγμές που περνά λόγο υγείας. 
Ο πρόεδρος της ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ κ ΦΙΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ "ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ", και υιός του πρωτοπρεσβύτερου Νικολάου Φραντζή, ο Παναγιώτης Φραντζής, απένειμε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  Αμβρόσιο, εκ μέρους της, Στέγης αναμνηστική ευχαριστήρια πλακέτα για την τεσσαρακονταετή ποιμαντική προσφορά του και για το έργο του στην περιοχή των Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.