HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο πυρκαγιάς στο Καπανδρίτι

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει τις τελευταίες ώρες το μεγάλο μέτωπο της πύρινης λαίλαπας στην ανατολική Αττική που κατέκαψε στο πέρασμά της...

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει τις τελευταίες ώρες το μεγάλο μέτωπο της πύρινης λαίλαπας στην ανατολική Αττική που κατέκαψε στο πέρασμά της χιλιάδες στρέμματα δάσους και σπίτια. Η αισιοδοξία των αρχών είναι ορατή αλλά οι φόβοι για αναζωπυρώσεις παραμένουν.
Την κατάσταση βοήθησε το γεγονός ότι κόπασαν οι ισχυροί άνεμοι οι οποίοι έπνεαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα.
Για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά επιχειρούν στην περιοχή 85 οχήματα με 220 πυροσβέστες, 88 άτομα πεζοπόρο δύο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το βράδυ της Τρίτης ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, υπογράμμισε πως οι κρίσιμες ώρες θα είναι σήμερα το πρωί, καθώς με τη βοήθεια των εναέριων μέσων πυρόσβεσης μπορεί να περιοριστεί το μέτωπο.
Παράλληλα, ο κ. Καπάκης διευκρίνισε ότι πρέπει κανείς να είναι επιφυλακτικός με την συγκεκριμένη πυρκαγιά, η οποία από την πρώτη στιγμή δημιούργησε τεράστια προβλήματα που κατέληξαν σε μεγάλη καταστροφή.
Σημειώνεται πως ήδη από τις 06:30 την προσπάθεια κατάσβεσης συνδράμουν δύο αεροσκάφη καναντέρ και δύο ελικόπτερα έρικσον τα οποία πραγματοποιούν ρίψεις προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο όσο καλύτερα γίνεται την φωτιά, πριν ενισχυθούν και πάλι οι άνεμοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.