Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πανηγυρική Εκλογή Γραμμένου στην ΕΠΟ

Πανηγυρική ήταν η ανάδειξη του Βαγγέλη Γραμμένου στην προεδρία της ΕΠΟ, έπειτα από τις εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα το πρωί στα γραφε...

Πανηγυρική ήταν η ανάδειξη του Βαγγέλη Γραμμένου στην προεδρία της ΕΠΟ, έπειτα από τις εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη, με τις διαθέσεις να είχαν φανεί στη διαδικασία ψηφοφορίας για την έγκριση του καταστατικού.
Εκεί είχαμε τα εξής αποτελέσματα: 49 ΝΑΙ, 19 ΟΧΙ, 1 ΛΕΥΚΟ και 2 ΑΠΟΥΣΕΣ. Από τις ΠΑΕ, οι μόνες που ψήφισαν ΟΧΙ ήταν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ Πανιώνιος ήταν η μοναδική που ψήφισε λευκό, ενώ απούσες από τη διαδικασία είναι οι ΕΠΣ Σάμου και η ΠΑΕ ΑΕΛ.
Από τη στιγμή της έγκρισης του καταστατικού άρχισε να γίνεται αντιληπτό το αποτέλεσμα που θα είχαν και οι εκλογές. Τελικά, ήρθε και η νίκη για την παράταξη Γραμμένου με 48 θετικές ψήφους, έναντι 21 ψήφων του αντιπάλου του, ενώ 2 ψηφοδέλτια ήταν λευκά.
Υπενθυμίζεται ότι αντίπαλος του Βαγγέλη Γραμμένου στη διαδικασία ήταν ο Γιώργος Καλαντζής.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος επεσήμανε την αλλαγή που θα επέλθει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εστιάζοντας στις αρχές της ισονομίας και της ισότητας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις ομάδες και τις Ενώσεις που μας επέλεξαν με την ψήφο τους.
Στις ομάδες που δεν μας τίμησαν αναφέρω ότι θα κάνουμε πράξη όσα επαγγελθήκαμε να κάνουμε, φέρνουμε ισότητα και ισονομία στο ποδόσφαιρο.
Είναι μία δύσκολη μέρα η αυριανή για τον ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ξεκινήσει ένας δρόμος που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, σχέδιο και αγώνας. Εμείς τα διαθέτουμε όλα αυτά. 
Από τις πρώτες ημέρες είναι βέβαιο ότι θα δείξουμε την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθούμε και η επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.
Σχετικά με την εποπτεία της FIFA και τις σχέσεις με την ομοσπονδία σχολίασε:
«Ήρθε η FIFA και με ανάγλυφο τρόπο απέδειξε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το γνωρίζαμε αυτό οι 'παροικούντες την Ιερουσαλήμ'.
Η FIFA μπορεί να φέρει όσες επιτροπές θέλει, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Ο χρόνος που θα παραμείνουν στη χώρα μας θα είναι μικρότερος από ό,τι προσδοκούν οι ίδιες. Η FIFA θα ελέγχει αν εφαρμόζεται ο κανονισμός, αν στο οικονομικό κομμάτι κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις, όπως π.χ. για μία σύμβαση, για τέτοιο έλεγχο μιλάμε».
Καταλήγοντας, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΟ επεσήμανε:
«Ζητούμε όλοι να κοιταχτούμε στα μάτια και να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε. Όσοι θεωρούν ότι το κοινώς αποδεχτό ποδόσφαιρο δεν τους ταιριάζει, δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε. Πρέπει να πείσουμε ακόμα και τον πιο δύσπιστο. Ήταν πάντως αναντίρρητη και επιβεβλημένη ανάγκη για αλλαγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.