HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Το αξέχαστο καλοκαιρινό αντάμωμα των Καλαβρυτινών (ΦΩΤΟ)

Εξαιρετική βραδιά διοργάνωσε χθες βράδυ στα Καλάβρυτα η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας. Στην κατάμεστη αίθουσα της ταβέρνας "η Στάνη&q...

Εξαιρετική βραδιά διοργάνωσε χθες βράδυ στα Καλάβρυτα η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας. Στην κατάμεστη αίθουσα της ταβέρνας "η Στάνη" σε μια άψογη διοργάνωση οι καλαβρυτινοί γλέντησαν, χόρεψαν και τραγούδησαν μεχρι τις πρωινές ώρες με ζωντανή μουσική, ποικίλο ρεπερτόριο και με φιλική συμμετοχή πολλών ταλαντούχων συμπατριωτών μας μουσικών.
Ο πάντα πρόσχαρος και εξαιρετικός οικοδεσπότης Πρόεδρος της Ένωσης κος Σωτήριος Τσενές και όλα τα μέλη του Δ.Σ. καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους που μεταξύ άλλων ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κος Βαρβιτσιώτης, ο τέως Νομάρχης κος Κατσικόπουλος, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κα Σφυρή, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων κος Λεχουρίτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης θυμάτων καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κος Ερμείδης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιά κος Χρονόπουλος, η εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κα Μαράτου, σύσσωμο το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, ο τέως Υπουργός Εργασίας κος Κουτρουμάνης, ο τέως γενικός γραμματέας του υπ. δικαιοσύνης κος Τσγκρής, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαβρύτων ιατρός κος Κούκιος, διακεκριμένοι καλαβρυτινοί επιστήμονες και επιχειρηματίες, συμπατριώτες μας από την Αμερική, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πολλοί άλλοι. 
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών κος Βαζαίος ο οποίος τόνισε:
Σας καλωσορίζουμε στη σημερινή καλοκαιρινή αντάμωση που διοργανώνει η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας. Θα περάσουμε μαζί μια βραδιά γεμάτη γλέντι, χορό και τραγούδι με ζωντανή μουσική και τη φιλική συμμετοχή Καλαβρυτινών καλλιτεχνών που ελπίζουμε ότι θα κάνουν τη βραδιά αξέχαστη.
Η Ένωσή μας είναι ένας σύλλογος που ενώνει συμπατριώτες και φίλους μεταξύ μας, και όλους μαζί με την πόλη της καρδιάς μας, τα Καλάβρυτα! Το δεκαπενταύγουστο έχει καθιερωθεί αυθόρμητα στη συνείδηση των απανταχού Καλαβρυτινών σαν το κομβικό σημείο επιστροφής στα μέρη των παιδικών μας χρόνων. Οι καλλιτέχνες μας έχουν παίξει σημαντικό ρόλο σ’ αυτό – να μη ξεχνάμε τις μουσικές συνάξεις στο Ηρώο που έχουν προηγηθεί.
Εισπράξαμε ενδιαφέρον και αγάπη, όπου και αν απευθυνθήκαμε για την αποψινή διοργάνωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα:
Τους χορηγούς μας για τα πολλά και αξιόλογα δώρα που προσέφεραν.
Όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας
Εκείνους αναμεταξύ μας που ταξίδεψαν χιλιάδες μίλια για να είναι μαζί μας απόψε, τους Καλαβρυτινούς της διασποράς!
Εύχομαι μια αξέχαστη βραδιά! Να περάσουμε όλοι καλά!
Το τραγούδι και ο χορός κράτησαν έως τις πρωινές ώρες και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για τις επόμενες εκδηλώσεις της Ένωσης.

ΣΗΜ: Τυχερό το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στην κλήρωση της λαχειοφόρου αφού κέρδισε ένα αρνί!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.