HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μήνυμα Ν.Μαγκαφά για τους αποφοίτους

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και των ονομάτων των επιτυχόντων σήμερα, κλείνει ο κύκλος των κόπων και της προσμονής των αποφοίτ...

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και των ονομάτων των επιτυχόντων σήμερα, κλείνει ο κύκλος των κόπων και της προσμονής των αποφοίτων του Λυκείου και των οικογενειών τους.
Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές που επιτύχατε  να εισαχθείτε σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι βέβαιο πως η επιτυχία σας είναι αποτέλεσμα πειθαρχημένης προσπάθειας και αφοσίωσης στον προσωπικό στόχο και εύχομαι η συνέπεια και η ευθύνη να είναι πάντοτε οδηγοί στη ζωή σας. Τώρα , νικητές στον αγώνα που δώσατε, έχετε δικαίωμα να χαρείτε την επιτυχία σας, να ζήσετε το όνειρό σας και να περάσετε ενδιαφέροντα και γεμάτα εμπειρίες φοιτητικά χρόνια. Φέτος άλλωστε είναι η χρονιά σας.
Επίσης συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών, που στάθηκαν στο πλευρό τους,  μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους και στήριξαν τα όνειρά τους.
Στα Καλαβρυτινόπουλα που δεν κερδίσατε αυτή τη μάχη, εύχομαι να κερδίσετε τις επόμενες. Αυτό είναι το μάθημα της ζωής, ανασυντάσσεις δυνάμεις, απαντάς στις προκλήσεις και δεν εγκαταλείπεις τα όνειρά σου. Εξάλλου η επιτυχία δεν είναι οριστική και η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.