Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα η Διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας για την οργάνωση της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κος Άγγελος Δανιήλ για να δεί κα συζητήσει τις λεπτομέρεις της  διεξαγωγής του τε...

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κος Άγγελος Δανιήλ για να δεί κα συζητήσει τις λεπτομέρεις της  διεξαγωγής του τελικού του Σούπερ Καπ Αχαΐας στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 που ΄'ηταν μια πρόταση του Προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας κου Άγγελου Δανιήλ που είχε την αποδοχή όλων των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας.
Αντίπαλοι στον φετινό τελικό, που ανοίγει την ποδοσφαιρική χρονιά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα είναι ο πρωταθλητής Διαγόρας Βραχνεΐκων Westenergy και ο κυπελλούχος Κεραυνός Αγίου Βασιλείου. 
Ο κος Δανιήλ συνοδευόμενος από τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστα Αγγελόπουλο, Κώστα Ντάσιο, Σταύρο Θεοδωρόπουλο, και Δημήτρης Σαρρής επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων και συναντήθηκε με την Διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων κο Τάκη Βαρβιτσιώτη και Θύμιο Φλογερά που βρίσκονταν στο Στάδιο για την προπόνηση της ομάδας των Καλαβρύτων.  
Η Διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας διαπίστωσε και από κοντά τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Σταδίου και έθεσε το οργανόγραμμα για την μεγάλη γιορτή του Αχαϊκού Ποδοσφαίρου.
Αύριο Παρασκευή, ο κος Δανιήλ θα συναντήσει το Δήμαρχο Καλαβρύτων μο Λαζουρά στην Πάτρα για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες και θα επισκεφθεί πάλι τα Καλάβρυτα όπου θα συναντήσει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Σταδίου κο Ευθύμιο Τζόβολο, αλλά και την Διοίκηση του Α.Ο.Σκεπαστού γιατί σκοπός του είναι όλη η αθλητική οικογένεια του Δήμου Καλαβρύτων να συνδράμει και να συμμετέχει στην γιορτή.
Στο προσχέδιο του προγράμματος υπάρχουν πολλά events αφού θα συμμετέχουν τοπικά χορευτικά, η φιλαρμονική του Δήμου αλλά και ανεμοπτεριστές της Λέσχης Πάτρας    
Η Ένωση  δείχνει πως αγκαλιάζει την επαρχία και σίγουρα είναι μια πολύ καλή κίνηση που χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς. Να σημειώσουμε ότι η για πρώτη φορά θα διεξαχθεί διοργάνωση της ΕΠΣ Αχαΐας εκτός Πατρών, Αιγίου και Κ. Αχαΐας και που αναμένεται στα Καλάβρυτα να βρεθούν όλοι οι φορείς της Αχαΐας για την μεγάλη αυτή γιορτή του Αχαϊκού Αθλητισμού.
Για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.