Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο - Τα θέματα

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την 22α του μηνός Αυγούστου του έτους 2017 ημέρα Τρίτη και ...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την 22α του μηνός Αυγούστου του έτους 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα: 13.00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
  1. Περί διεξαγωγής της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, του άρθρου 32 του ν. 4412/2016, και ουσιαστικά, απ’ ευθείας ανάθεσης της προμήθειας καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Καλαβρύτων και των νομικών του προσώπων, που βρίσκονται στις Δημοτικές Ενότητες Κλειτορίας, Αροανίας και Παΐων (ΤΜΗΜΑΤΑ: 2,3,8,10, και 11 της συνολικής προμήθειας) συνολικού προϋπολογισμού 129.085,48 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
  2. Περί απόδοσης της χρηματοδότησης – υποχρεωτικής μεταβίβασης ποσού 100.000,00 ευρώ, στο Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, «ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ».
  3. Περί των από7-8-2017 και από 15-5-2017 αιτήσεων, του Ξενοδοχείου CANYON (ΚΕΓΜ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.) και του Ξενοδοχείου FILOXENIA (ΑΦΟΙ Κ. ΔΑΦΑΛΙΑ & ΣΙΑ Α.Ε.), για χορήγηση άδειας και έγκρισης θέσεων στάσης και στάθμευσης λεωφορείων, επί της δημοτικής οδού Εθνικής Αντιστάσεως.
  4. Περί έγκρισης Γνώμης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για 3η παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Κατασκευή έργου εξωτερικών διακλαδώσεων-συνδέσεων με το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης Τ.Κ. Καλαβρύτων».
  5. Περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων, ποσού 246,00 € στην δικαιούχο Χρυσούλα Σκύρλα από τέλη ύδρευσης.
  6. Περί έγκρισης και υποβολής τεκμηριωμένων αιτημάτων προς τον Προϊστάμενο της Οικονομικής Υπηρεσίας (ΠΟΥ) του Δήμου, για την ανάληψη υποχρεώσεων και πραγματοποίησης δαπανών για τις οποίες διατάκτης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.