Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκατοντάδες πιστοί τίμησαν την Παναγία στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εκατοντάδες ήταν οι πιστοί που βρέθηκαν σήμερα 15 Αυγούστου 2017, στην ιστορική Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων για να τιμήσου...

Εκατοντάδες ήταν οι πιστοί που βρέθηκαν σήμερα 15 Αυγούστου 2017, στην ιστορική Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων για να τιμήσουν την κοίμηση της Θεοτόκου, το ''Πάσχα του καλοκαιριού'' όπως συνηθίζουμε να το λέμε στην Ελλάδα.
Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε με κάθε λαμπρότητα χοροστατούντων των Σεβασνιωτάτων Μητροπολιτών Ατλάντας κ. Αλεξίου και Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου. 
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Γιώργος Λαζουράς, ο τέως Βουλευτής κος Σπήλιος Σπηλιόπουλος, ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών dr Γιώργος Ζωγράφος, ο Διοικητής της Π.Υ Καλαβρύτων κος Χάρης Γιαννάκης, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού τμήματος Καλαβρύτων κος Νίκος Πατερέλης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.