HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ: Ξαναλειτούργησε ανακαινισμένο το Εξωκλήσι της Αγίας Βαρβάρας

Στη  λειτουργία  του ναού,  που περιελάμβανε και αρτοκλασία, προέστη ο αξιοσέβαστος  πρωτοπρεσβύτερος  π. Παναγιώτης  Μαλαμής, από το Σ...

Στη  λειτουργία  του ναού,  που περιελάμβανε και αρτοκλασία, προέστη ο αξιοσέβαστος  πρωτοπρεσβύτερος  π. Παναγιώτης  Μαλαμής, από το Σιγούνι,  στον  οποίο  ανήκει  και η  πρωτοβουλία, της  ανακαίνισης και αγιογράφησης του ναού! Με τον ερχομό του στην πατρίδα, από το μακρινό Σικάγο, όπου διαμένει, ο σεπτός ιεράρχης,  μας έδωσε τη μεγάλη  χαρά  να συλλειτουργήσει  με τον ιερέα του χωριού μας π. Γεώρ. Κοτσιά,  για να τιμήσουμε την  Αγία Βαρβάρα!!! Στη λειτουργία παραβρέθηκαν αρκετοί προσκυνητές, από το χωριό μας   και από τα γειτονικά χωριά. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία   των  εκλεκτών  συμπατριωτών μας Γιώργου  Αθ. Πανόπουλου  και Γιώργου Σιάτου  με τις συζύγους τους, που έχουν έρθει,  επίσης, από το Σικάγο και οι οποίοι συνέβαλαν,  μαζί και με άλλους  δωρητές,  με  σημαντικές  προσφορές ,     ώστε να ομορφύνει, το απέριττο εκκλησάκι, όπως όμορφη ήταν, στην ψυχή  και η Αγία Βαρβάρα!! 
Αυτό  επισήμανε  ο π. Μαλαμής, στο Κήρυγμά του,  απευθύνοντας  έκκληση  σε όλους όσους  έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν, προσφέροντας μια εικόνα ή το ελάχιστο έστω ποσό, από το υστέρημά μας, ώστε να ολοκληρωθεί  ο ευπρεπισμός και η αγιογράφηση, όπως αξίζει  στην  Αγία  Βαρβάρα, η οποία στέκεται πάντα,  ακοίμητος  φρουρός και προστάτης των κατοίκων της περιοχής!!!  ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
Γεώργιος Γκλαβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.