Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το 6λεπτο της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός έχασε ξανά από την Μπιλμπάο αυτή την φορά εκτός έδρας με 1-0 και έμεινε εκτός συνέχειας Europa League! O Μουνιαϊν ήταν ο ...

Ο Παναθηναϊκός έχασε ξανά από την Μπιλμπάο αυτή την φορά εκτός έδρας με 1-0 και έμεινε εκτός συνέχειας Europa League! O Μουνιαϊν ήταν ο σκόρερ των Βάσκων στο 23'.
Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως αν δεν "πελάγωνε" στην λεωφόρου θα μπορούσε να είχε αποκλείσε μια ομάδα όπως η Μπιλμπάο και να συνέχιζε την πορεία του στους ομίλους του Europa League!

Η Μπιλμπάο μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με την ελληνική ομάδα να κλείνεται στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η πρώτη καλή στιγμή χάθηκε στο 11' για την Μπιλμπάο, με τον Μουνιαίν να κάνει υπέροχη σέντρα προς τον Κόρδοβα, όμως αυτός δεν έκανε καθόλου καλό κοντρόλ και ο Βλαχοδήμος μπλόκαρε σωτήρια την μπάλα.

Όσο πέρναγε η ώρα οι γηπεδούχοι γίνονταν όλο και πιο απειλιτικοί και στο 15' είχαν δοκάρι με τον Αντούριθ ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βλαχοδήμο ερχόμενος όμως από θέση οφσάιντ. Στην συνέχεια της φάσης ο Κόρδοβα πήρε το ριμπάουντ όμως το σουτ του πέρασε άουτ. Τελικά στο 23' οι Βασκοι κατάφεραν να προηγηθούν όταν ο Αντούριθ κατέβασε εξαιρετικά τη μπάλα, έδωσε ωραία στον Σουσαέτα και αυτός τη γύρισε προς τον Μουνιαΐν που από κοντά με προβολή άνοιξε το σκορ.

Οι "πράσινοι" όμως δεν το έβαλαν κάτω, ανέβασαν ρυθμό, προσπάθησαν να γίνουν απειλιτικοί και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 38 με τον Λουτσιάνο να κάνει την σέντρα προς τον Καμπέσας, όμως τελευταία στιγμή τον πρόλαβε η άμυνα των Ισπανών πριν προλάβει να πλασάρει. Η πίεση των παιχτών του τριφυλιού συνεχίστηκε και στο 41' είχαν δοκάρι, όταν ο Λουντ, έδωσε αριστερά στον Τσάβες, αυτός πήρε τη μπάλα, σήκωσε το κεφάλι και σούταρε με το αριστερό με την μπάλα να πηγαίνει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου ανήκε και πάλι στους "πράσινους" με τον Λουτσιάνο να δοκιμάζει το πόδι του από το ύψος της περιοχής όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Ερερίν.

Η Ατλέτικ ήταν αυτή που έχασε την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο όταν στο 47' ο Αντούριθ βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ του κόντραρε με την μπάλα να φεύγει κόρνερ. Οι Βάσκοι απείλησαν ξανά στο 53' με τον Σαν Χοσέ που έκανε το σουτ όμως ο Βλαχοδήμος τον νίκησε. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατά πολύ, αφού η πρόκριση ουσιαστικά είχε κριθεί.

Η ομάδα του Θιγάντα, έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0 με τον Ινιάκι Γουίλιαμς να βγάζει πάσα, πάρε-βάλε στον Αντούριθ, όμως ο Βάσκος επιθετικός "κατάφερε" να στείλει την μπάλα πάνω από την εστία του Βλαχοδήμου

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Θιγάντα): Ερερίν, Λέκουε, Ετσεΐτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Σαν Χοσέ, Ετσεμπαρία, Σουσαέτα, Ίνιγο Κόρδοβα, Μουνιαΐν, Αντούριθ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Καμπέσας, Λουντ, Λουτσιάνο, Τσάβες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.