Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 30/8/17

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος  δύο  ημεδαπών γυναικών για παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα Από αστυνομικούς...

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος  δύο  ημεδαπών γυναικών για παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα
Από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών γυναικών ηλικίας 23 και 16 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, αστυνομικός που προσποιούνταν τον πελάτη, πλησίασε τις γυναίκες, που κινούνταν πεζές σε πεζοδρόμιο, οι οποίες του πρότειναν να συνευρεθούν ερωτικά, έναντι του χρηματικού ποσού των πέντε ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δράστιδων θα υποβληθεί στον Δημόσιο Κατήγορο Πατρών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι, πριν από επτά ημέρες περίπου, στο Αίγιο, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα.

Σύλληψη ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαποί, διότι εισήλθαν σε υπεραγορά τροφίμων και αφαίρεσαν μία φιάλη ουίσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.