HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 2/8/17

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτική...

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών, για ναρκωτικά.

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 29, 35 και 46 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή και παράβαση του Νόμου περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, διότι μετέβη σε κατάστημα, που βρισκόταν σε λειτουργία, ιδιοκτησίας 59χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (95) ευρώ. Κατά την διαφυγή του ο δράστης ακινητοποιήθηκε από περιοίκους και συνελήφθη από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή.
Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον 28χρονο βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι, ενώ το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει, βρέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

Σύλληψη αλλοδαπού για Νομοθεσία περί αλλοδαπών και  κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού  εγγράφου
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, διότι με τη χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου (διαβατήριο) Βουλγαρικών Αρχών, επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την χώρα, με προορισμό το Ντίζελντορφ Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.