Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 16/8/17

Σύλληψη ενός ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλεί...

Σύλληψη ενός ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπές.

Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας  25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμα ένα άγνωστο συνεργό του που αναζητείται, αποπειράθηκαν να παραβιάσουν πόρτα σταθμευμένου φορτηγού αυτοκίνητου, έγιναν όμως αντιληπτοί από διερχόμενο πεζό και τράπηκαν σε φυγή. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν τον 25χρονο κοντά στο σημείο του περιστατικού και τον συνέλαβαν.

Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι έπειτα από διένεξη που είχε με 31χρονο ημεδαπό, έριξε μια καρέκλα σε σταθμευμένο όχημα, στο οποίο επέβαινε ο  τελευταίος και ακόμα τρεις άνδρες, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σωματική βλάβη στο κεφάλι. Ο τραυματίας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών « Ο Άγιος Ανδρέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.