Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων: Εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά - Κυριακή 13/8/17

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων ,  σας προσκαλεί και σας περιμένει, την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 και ώρα 7:30μμ έως 9:30μμ , στην κε...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων,  σας προσκαλεί και σας περιμένει, την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 και ώρα 7:30μμ έως 9:30μμ, στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα είναι ο πρωταγωνιστής σε αυτή την διοργάνωση , με την παρουσία της Αντιπροέδρου του, κας Μαλαμάκη Έυης, η οποία θα μας μιλήσει για τους σκοπούς, το όραμα και το έργο του και θα μας βάλει στον κόσμο της δύσκολης καθημερινότητας των παιδιών, των παιδιών που αντιμετωπίζουν κάθε είδους πρόβλημα (υγείας, φτώχειας, βίας κλπ). 
Η εκδήλωση, θα περιλαμβάνει animater - κλόουν, οι οποίοι θα απασχολήσουν και θα διασκεδάσουν, με μουσική, ζωγραφική, μπαλόνια και διάφορα παιχνίδια τους μικρούς μας φίλους. 
Ελάτε να παίξουμε, Μεγάλοι και Μικροί, Μικροί και Μεγάλοι, το χαμόγελο και το παιχνίδι δεν έχει ηλικία.
Σκοπός του Συλλόγου μας είναι να διασκεδάσουμε προσφέροντας.
Τιμή εισόδου, μόνο  για τα παιδιά είναι 5,00 Ευρώ, από τα οποία τα 3,00 Ευρώ, θα δοθούν, για να ενισχύσουν τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού», παράλληλα θα προσφέρεται ένας χυμός.
Τα παιδιά βοηθούν παιδιά.
Σε αυτή την εκδήλωση, ο καθένας μας μπορεί να βοηθήσει, με  όποια δυνατότητα έχει, στα παρακάτω είδη, που χρήζουν άμεσης ανάγκης αυτή την περίοδο:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.