Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια της 16ης Αγροτικής Έκθεσης στην Χαλανδρίτσα

Την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια της 16ης Αγροτικής Έκθεσης που πραγματοποιεί ο Δήμος Ερυμάνθου στον Παραδοσιακό Οικι...



Την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια της 16ης Αγροτικής Έκθεσης που πραγματοποιεί ο Δήμος Ερυμάνθου στον Παραδοσιακό Οικισμό της Χαλανδρίτσας.

Ο αριθμός των εκθετών αναμένεται φέτος να είναι αυξημένος, γεγονός που οφείλεται κυρίως στο αυξημένο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων εμπορίας Αγροτικών μηχανημάτων, εργαλείων και εφοδίων, εν όψει των νέων προγραμμάτων, καθώς επίσης και στη διεύρυνση του περιεχομένου της Έκθεσης και σε άλλες επαγγελματικές κατηγορίες, αφού προσφέρεται ο χώρος της διοργάνωσης.

Εκτός από τον Δήμο Ερυμάνθου που έχει την κύρια ευθύνη της διοργάνωσης, η Έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές και την υποστηρίζουν, η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας, η Περιφερειακή 'Ένωση Δήμων, και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας. Συμμετοχή στην Έκθεση έχουν επίσης και άλλοι Δήμοι της Αχαΐας, Συνεταιρισμοί, Υπηρεσίες, Σύλλογοι, κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.