Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την Αθανασία Ι. Βαρβιτσιώτη

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε σήμερα την Αθανασία Βαρβιτσιώτη που έφυγε χθες 1 Ιουλίου 2017 από την ζωή. Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε πρ...

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε σήμερα την Αθανασία Βαρβιτσιώτη που έφυγε χθες 1 Ιουλίου 2017 από την ζωή. Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβροσίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων.
Μεταξύ του πλήθους των παρεβρισκομένων, οι Βουλευτές Αχαΐας κ. Ανδρέας Κατσανιώτης και Νίκος Νικολόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, ο Πρέοδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Δημήτριος Κοντογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Χουλιάρας και Καρράς, ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαβρύτων κ. Χάρης Γιαννάκης, ο Υποδιοικητής κ. Σπύρος Κωνστάντης, ο Διευθυντής του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων και τ. Δήμαρχος και Βουλευτής κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι φορέων, Πρόεδροι Συλλόγων και τοπικών κοινοτήτων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Επιχειρηματικού και του Ακαδημαϊκού κόσμου, σύσσωμο το Δ.Σ. της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως και το Δ.Σ. της Α.Ε.Καλαβρύτων και πολλοί άλλοι. 
Άκρως συγκινητική ηταν η στιγμή του αποχαιρετιστήριου λόγου από την εγγονή της εκλιπούσης Αθανασία Δ. Βαρβιτσιώτη που προκάλεσε ρίγη συγκινήσεως σε όλους.
Η ταφή έγινε στο κοιμητήριο της Λεύκας Καλαβρύτων.
Η ιδιαίτερα αγαπητή στην Καλαβρυτινή κοινωνία, Αθανασία Βαρβιτσιώτη, είναι μητέρα του Δημητρίου Βαρβιτσιώτη, Προέδρου της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως, του Παναγιώτη, Προέδρου της Α.Ε.Καλαβρύτων και Δημοτικού Συμβούλου Καλαβρύτων και του Κωνσταντίνου, Αρχιπυροσβέστη της Π.Υ. Καλαβρύτων ενώ αφήνει πίσω της 8 εγγόνια.
Αιωνία της η μνήμη!      

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.