HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ομορφαίνει το γήπεδο για τη νέα σεζόν!

Σε συνεργασία Ερασιτεχνικής και Παναχαϊκής Συμμαχίας θα αλλάξει προς το καλύτερο και η εικόνα του γηπέδου της Αγυιάς , που θα φιλοξενήσε...

Σε συνεργασία Ερασιτεχνικής και Παναχαϊκής Συμμαχίας θα αλλάξει προς το καλύτερο και η εικόνα του γηπέδου της Αγυιάς, που θα φιλοξενήσει μετά από αρκετά χρόνια αγώνα επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Οι ιθύνοντες του «σπιτιού» της Παναχαϊκής κρατούν το χόρτο σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ ετοιμάζουν βελτιώσεις στο χώρο των αποδυτηρίων, τοποθέτηση καμερών σε όλους τους χώρους στα πρότυπα της Σουπερλίγκας, ενώ αναμένουμε να δούμε και αν θα αλλάξει ο τρόπος τσεκαρίσματος των εισιτηρίων, καθώς αλλάζουν οι απαιτήσεις σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Υπενθυμίζουμε πάντως, πως η Παναχαϊκή δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει την άδεια για τη χρήση του γηπέδου και τη νέα σεζόν, καθώς ακόμα και έτσι όπως είναι τώρα το γήπεδο μπορεί άνετα να πάρει το ΟΚ από τα αρμόδια όργανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.