Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΕΡΠΙΝΗ: Θεατρική παράσταση στο ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο Κερπινής

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερπινής και η Θεατρική ομάδα Β.ΙΩ.ΜΑ. σας περιμένουμε να απολαύσετε  την υπέροχη θεατρική παράσταση «Μόνη μου.....

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερπινής και η Θεατρική ομάδα Β.ΙΩ.ΜΑ. σας περιμένουμε να απολαύσετε  την υπέροχη θεατρική παράσταση «Μόνη μου..» στο ανακαινισμένο παλιό Δημοτικό Σχολείο Κερπινής το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 στις 09:00 το βράδυ.

  Τα 3 τελευταία χρόνια μετά από αρκετές και επίπονες προσπάθειες έχοντας και την βοήθεια τόσο του Δήμου Καλαβρύτων που επανασύνδεσε πάλι το ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και όλων των συγχωριανών μας μέσω του Πολιτιστικού Συλλὀγου, συντήρησε και έβαψε όλες τις πόρτες του και τα παράθυρα, πέρασε καινούριες ηλεκτρικές παροχές, έκανε εργασίες σοβατοποιίας και βαψίματος κάνοντας λειτουργική την μια από τις 2 αίθουσες του και σας περιμένει.
   Το Δημοτικό Σχολείο, μετά την παύση της λειτουργίας του κοντά στις 3 δεκαετίες , είχε περιέλθει παραδομένο στη φθορά του χρόνου και την  εγκατάλειψη, με εμφανή σημάδια βανδαλισμών, έστεκε προδομένο, περιμένοντας καρτερικά την λύτρωσή του.

Ειδική δε αναφορά και ένα δημόσιο ευχαριστώ θα πρέπει αν πούμε για αυτό το λόγο στην  οικογένεια  Βεντουρή-Λυάρη  όπου στην μνήμη της συμπατριώτισσάς μας Ντένυς Λυάρη, αντικατάστησε την σκέπη του σχολείου και το ταβάνι της  μιας αίθουσας διδασκαλίας καθώς και τις πόρτες και τα παράθυρα πριν αρκετά χρόνια, διαφυλάσσοντας το από την ολοκληρωτική ερείπωση.

 Στα πλαίσια των «Πολιτιστικών εκδηλώσεων 2017», Ο Σύλλογος Κερπινής ξεκινάει και εγκαινιάζει το σχολείο μαςφιλοξενώντας αρχικά  την  θεατρική ομάδα Β.ΙΩ.ΜΑ. που θα παρουσιάσει την ξεκαρδιστική κωμωδία
"Μόνη μου..."
τωνΔήμητρας Παναγοπούλου- Μαρίας Κολοβού  & Σύλιας Δούβου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η συζυγική απάτη αποτελεί πάντα κακή επιλογή και είναι κατακριτέα;
Μήπως σε κάποιες περιστάσεις οι συνθήκες που διαμορφώνονται
 την καθιστούν αναπόφευκτη; Μονόδρομο;
Και μήπως δεν αποτελεί πάντα ένδειξη απουσίας αγάπης
προς τον σύντροφο; Το αντίθετο μάλιστα...
Αυτά τα..."θεμελιώδη" ερωτήματα θα τα δούμε μέσα από την σχέση
τριών γυναικών που βιώνουν την συζυγική απάτη, η πρώτη
ως αναγκαίο κακό, η δεύτερη ως προσπάθεια να ξανακερδίσει
τον αυτοσεβασμό της και η τρίτη ως εκπρόσωπος του "τι θα πει ο κόσμος".
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Εμείς απλός θα σας τονίσουμε ότι ο πολιτισμός σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές δεν είναι πολυτέλεια.
Είναι, ανάγκη, στάση ζωής και το χωριό μας και οι κάτοικοί της πρέπει να στηρίζουν και να αγκαλιάσουν αυτή την πολιτιστική προσπάθεια.
Είσοδος Ελεύθερη 
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.