Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Παρουσίασε τη νέα φανέλα του ο Παναθηναϊκός

Σε εκδήλωση που έγινε στο Γκολφ της Γλυφάδας ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τη νέα φανέλα και την συνεργασία του με την Nike. Έκλεψε την παρά...

Σε εκδήλωση που έγινε στο Γκολφ της Γλυφάδας ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τη νέα φανέλα και την συνεργασία του με την Nike. Έκλεψε την παράσταση η μαύρη εμφάνιση!
Την νέα του φανέλα παρουσίασε σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Γκολφ της Γλυφάδας ο Παναθηναϊκός. Όλη η ομάδα και το τεχνικό τιμ βρέθηκε εκεί με τις εντυπώσεις να... κλέβει η μαύρη η οποία έχει και ένα μεγάλο πράσινο τριφύλλι κάτω αριστερά.
Σε ρόλο... μοντέλων ήταν οι Κάρλος Ζέκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Λουσιάνο και Ροντρίγκο Μολέδο. Ο πρώτος με την πράσινη, ο δεύτερος με αυτή του τερματοφύλακα, ο τρίτος με την άσπρη και ο «νέος» Βραζιλιάνος με την εντυπωσιακή μαύρη.

Από την εκδήλωση, απουσίαζε ο Γιάννης Αλαφούζος, με άλλα μέλη της διοίκηση να δίνουν κανονικά το παρών.
Πρώτη μίλησε η διευθύντρια του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σέβη Πόντη, η οποία τόνισε: «Σαν εμπορικό τμήμα έχουμε στόχο να βοηθήσουμε την ομάδα από την δική μας πλευρά. Σε αυτά τα πλαίσια συνεχίζουμε συνεργασίες επιτυχημένες συνεργασίες του παρελθόντος, συνεργασίες με εταιρίες που θεωρούμε ότι έχουμε κοινές αξίες. Η αιχμή του δόρατος για κάθε ομάδα είναι η φανέλα. Η NIKE είναι η κορυφαία εταιρία στο είδος και για εμάς ο στόχος είναι μόνο ένας η κορυφή. Τις φανέλες τις αγαπήσαμε και ελπίζουμε να τις αγαπήσει και ο κόσμος. Εκτός από τις φανέλες έχει σχεδιαστεί και μία συλλογή με περίπου 65 προϊόντα. Η κολεξιόν θα διατίθεται από σήμερα το βράδυ αποκλειστικά στις μπουτίκ του Παναθηναϊκού».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Ελισάβετ Μίληση, η οποία μίλησε εκ μέρους της Nike: «Σαν εμπορικό τμήμα έχουμε στόχο να βοηθήσουμε την ομάδα από την δική μας πλευρά. Σε αυτά τα πλαίσια συνεχίζουμε συνεργασίες επιτυχημένες συνεργασίες του παρελθόντος, συνεργασίες με εταιρίες που θεωρούμε ότι έχουμε κοινές αξίες. Η αιχμή του δόρατος για κάθε ομάδα είναι η φανέλα. Η NIKE είναι η κορυφαία εταιρία στο είδος και για εμάς ο στόχος είναι μόνο ένας η κορυφή. Τις φανέλες τις αγαπήσαμε και ελπίζουμε να τις αγαπήσει και ο κόσμος. Εκτός από τις φανέλες έχει σχεδιαστεί και μία συλλογή με περίπου 65 προϊόντα. Η κολεξιόν θα διατίθεται από σήμερα το βράδυ αποκλειστικά στις μπουτίκ του Παναθηναϊκού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.