HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοινώνει Προπονητή η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων

Ο Κώστας Βλάχος θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ο νέος προπονητής της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων . Οι δύο πλευρές έχ...

Ο Κώστας Βλάχος θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ο νέος προπονητής της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα ενόψει της νέας χρονιάς με σκοπό την δημιουργία μια ανταγωνιστικής ομάδας.
Ο νεαρός προπονητής που ήταν στόχος πολλών ομάδων, θα αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας τον Νίκο Γιαννόπουλο που θα συνεχίσει στον Μέγα Δικέφαλο. Ο κύριος Βλάχος τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στον πάγκο του Άρη Κουνινάς (Γ΄ ΕΠΣΑ) που λειτουργεί ως δορυφόρος της Θύελλας Αιγίου με εξαιρετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, στα τμήματα υποδομών του συλλόγου θα συνεχίσει ο Νίκος Παπαχριστόπουλος. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης που περιμένουμε από ώρα σε ώρα.
ο Νίκος Παπαχριστόπουλος (δεξιά) με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τάκη Βαρβιτσιώτη (στη μεση) και τον γενικό αρχηγό Παναγιώτη Λιακόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.