Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Παρουσιάστηκε (και επίσημα) ο Σπύρος Μπαξεβάνος

Το νέο προπονητή της ομάδας, Σπύρο Μπαξεβάνο, παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος», σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποι...

Το νέο προπονητή της ομάδας, Σπύρο Μπαξεβάνο, παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος», σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας, ο οποίος τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος «μελανόλευκος» τεχνικός τόνισε πως είναι μεγάλη του τιμή που θα δουλέψει σε μια ιστορική ομάδα σαν τον Παναιγιάλειο. «Παρότι ήταν πρόθεσή μου να ξεκουραστώ μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια στον Κισσαμικό, τελικά είπα το ναι απέναντι στους ανθρώπους του Παναιγιαλείου, οι οποίοι μου έδειξαν πως πραγματικά έχουν όραμα, προκειμένου η ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα της Football League», σημείωσε ο 47χρονος προπονητής.

Και συνέχισε ως εξής: «Με κέρδισαν η απλότητα, η αμεσότητα του προέδρου και των ανθρώπων της διοίκησης που γνώρισα, ενώ μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ο Δημήτρης Σπανός. Ο Δημήτρης είναι πολύ φίλος μου και χαρακτηριστικά μου είπε “πήγαινε με κλειστά μάτια”. Όλοι μου είπαν ότι πρόκειται για τίμιους ανθρώπους που κάνουν τα πάντα για το καλό της ομάδας. Να πω επίσης ότι στο Αίγιο έχω αγωνιστεί και ως αντίπαλος ποδοσφαιριστής με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και πάντα μου έκανε εντύπωση η ατμόσφαιρα και ο πολύς κόσμος στο γήπεδο. Γνωρίζω άριστα τη δυναμική του κόσμου της ομάδας και τη μεγάλη τους αγάπη και αφοσίωση προς στον Παναιγιάλειο. Με τη δουλειά μας πιστεύω πως θα καταφέρουμε να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο. Χρειάζεται όμως χρόνος και υπομονή».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στους στόχους, τόσο του ιδίου όσο και της ομάδας. «Πάντα πρέπει να βάζουμε υψηλούς στόχους, διαφορετικά δεν έχει νόημα. Στόχος μας λοιπόν είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι και παράλληλα να παρουσιάσουμε καλό ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα. Πρέπει να στοχεύεις στο φεγγάρι αν θες κάποια στιγμή να βρεθείς ανάμεσα στα αστέρια…», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.