HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Η καρδιά της κολύμβησης χτυπά στην Πάτρα

Μια μεγάλη γιορτή για την κολύμβηση θα φιλοξενηθεί τις επόμενες ημέρες στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός", όπου θα πραγματοποιηθεί τ...

Μια μεγάλη γιορτή για την κολύμβηση θα φιλοξενηθεί τις επόμενες ημέρες στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός", όπου θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων. Συγκεκριμένα από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή η πισίνα του κολυμβητηρίου θα πλημμυρίσει από ταλαντούχους αθλητές και αθλήτριες.

Οι συμμετοχές έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ φτάνοντας τις 1.006 από 127 συνολικά σωματεία από όλη την Ελλάδα. Η ΝΕΠ, η οποία έχει αναλάβει από την ΚΟΕ να "τρέξει" τις ετοιμασίες της διοργάνωσης, έχει άψογη συνεργασία με το ΠΕΑΚ προκειμένου να πραγματοποιηθεί μία άρτια διοργάνωση.

Ο τεχνικός σύμβουλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Νίκος Βασιλείου δήλωσε στο thebest.gr: "Τις επόμενες ημέρες θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας μία μεγάλη διοργάνωση, όπου θα συμμετάσχουν 1006 αθλητές από 127 σωματεία απ' όλη την Ελλάδα, ενώ μαζί τους θα έρθουν περίπου 300 συνοδοί και προπονητές, καθώς και πάνω από 1500 γονείς.

Κάτι που δείχνει πόσο σημαντική είναι η διοργάνωση για την πόλη μας, αφού όλοι όσοι βρεθούν στην Πάτρα θα μείνουν για πάνω από δύο διανυκτερεύσεις.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι σε όλο αυτό έχουμε την στήριξη που θα περιμέναμε από την πόλη μας, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί επιχειρηματίες που μας στηρίζουν, ενώ είναι σημαντική η βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, καθώς και του Αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας Γρηγόρη Αλεξόπουλου".

Στη συνέχεια ο Νίκος Βασιλείου αναφέρθηκε στη συνεργασία με το ΠΕΑΚ: "Από την αρχή που πήραμε τη διοργάνωση είχαμε στο πλευρό μας το ΠΕΑΚ, όπου ο νέος πρόεδρος Νίκος Κανελλάκης είναι συνεχώς στο κολυμβητήριο και επιβλέπει τις εργασίες, ενώ είναι έτοιμος και ο κλιματισμός που θα επαναλειτουργήσει μετά από χρόνια" και πρόσθεσε: "Εμείς θα συνεχίσουμε να ζητάμε μεγάλες διοργανώσεις για την πόλη μας προκειμένου να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του ναυταθλητισμού της Πάτρας".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε και σχολή διαιτητών-κριτών στην Πάτρα, προκειμένου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στην πόλη μας, να εμπλουτιστεί με νέους κριτές.

Στην Αχαϊκή πρωτεύουσα βρέθηκε, μάλιστα, ο τεχνικός σύμβουλος κολύμβησης της ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας, ο οποίος επίβλεψε την σχολή και είχε απευθείας συνεργασία με το στέλεχος της ΝΕΠ, Γιώργο Ανδρουτσέλη και τον παλιό διεθνή διαιτητή και νυν τεχνικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας, Νίκο Βασιλείου.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι: always, elite, dur, λουξ plus 'n light, pizza express, Grande.

* Την Πέμπτη οι αγώνες αρχίζουν στις 17.30 (τελικές σειρές) και τα υπόλοιπες ημέρες 09.00 (προκριματικοί) και 18.00 (τελικοί).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.