HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν

Αν και ακόμη είναι αρκετά νωρίς, εν τούτοις ο Μάκης Γιατράς έχει βάλει μπροστά τον πρώτο σχεδιασμό των φιλικών αγώνων του Προμηθέα για τη...

Αν και ακόμη είναι αρκετά νωρίς, εν τούτοις ο Μάκης Γιατράς έχει βάλει μπροστά τον πρώτο σχεδιασμό των φιλικών αγώνων του Προμηθέα για τη νέα χρονιά.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας «Μatch», κάνουν λόγο για ένα δυνατό τεστ με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι πιθανό να γίνει στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των Πειραιωτών στο Καρπενήσι. Παράλληλα, θα δώσει το παρών για δεύτερη σερί χρονιά στο διεθνές τουρνουά του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης που θα γίνει 8-10 Σεπτεμβρίου στο «Νίκος Γκάλης», εκεί όπου ανάμεσα σε άλλες ομάδες θα μετάσχουν και οι ΠΑΟΚ-Άρης και με τον Προμηθέα να έχει την ευκαιρία για τρία το λιγότερο συνολικά παιχνίδια.

Φιλικά παιχνίδια έχει προγραμματίσει και στην Πάτρα για να κάνει τα αποκαλυπτήρια της νέας του ομάδας μπροστά στο κοινό του, αν και οι ημερομηνίες ακόμη δεν μπορούν να φιξαριστούν λόγω της παρουσίας του Προμηθέα και στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας. Το όλο πρόγραμμα των φιλικών δεν θα αργήσει να ετοιμαστεί στον μεγαλύτερο βαθμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.