Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

6,4 R ΣΤΗΝ ΚΩ - Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες

Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες είναι τα θύματα του σεισμού στην Κω που σημειώθηκε στις 1:31 π.μ. και ήταν 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ....

Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες είναι τα θύματα του σεισμού στην Κω που σημειώθηκε στις 1:31 π.μ. και ήταν 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Τις πληροφορίες για τους δύο νεκρούς επιβεβαίωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης, ενώ υπάρχουν και αρκετοί τραυματίες και μεγάλες υλικές ζημιές.
Δύσκολη είναι η νύχτα που διανύουμε για τους κατοίκους του ανατολικού Αιγαίου. Ιδιαίτερα στην Κω οι πρώτες εικόνες που μεταδίδονται αυτή τη στιγμή από το νησί δείχνουν το πόσο ισχυρή ήταν η δόνηση και πόσο ταραγμένοι είναι οι κάτοικοι του νησιού που πετάχτηκαν έντρομοι έξω από τα σπίτια τους.
Οι μετασεισμοί είναι διαδοχικοί (σχεδόν ένας κάθε δεκάλεπτο) με το μέγεθός τους να φτάνει ακόμα και τα 4,8 ρίχτερ.
Η ευρωπαϊκή υπηρεσία σεισμών EMSC προειδοποίησε για μικρό τσουνάμι, ωστόσο τα τουρκικά μμε επικαλέστηκαν αξιωματούχους που είπαν ότι ήταν πιθανότερη η δημιουργία μεγάλων κυμάτων.
Το αμερικανικό Γεωδυναμικό Ινστιτούτο είχε δηλώσει αρχικά ότι ο σεισμός ήταν 6,9 βαθμών, το οποίο διόρθωσε αργότερα σε 6,7 βαθμούς. Η υπηρεσία καταστροφών και διαχείρησης επειγόντων περιστατικών της Τουρκίας, ωστόσο, δήλωσε ότι ο σεισμός ήταν ισχύος 6,3 βαθμών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.