HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνελήφθη 33χρονος για ληστεία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών

Συνελήφθη, χθες (7-7-2017), αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρ...

Συνελήφθη, χθες (7-7-2017), αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Ειδικότερα, ο δράστης ενεργώντας από κοινού με ένα συνεργό του, που αναζητείται, μετέβησαν με μοτοποδήλατο σε μίνι μάρκετ, όπου ο 33χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κράνος και με την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να αφαιρέσει από τον ιδιοκτήτη τις εισπράξεις του ταμείου.
Ο δράστης δεν ολοκλήρωσε την πράξη, όταν προσέτρεξαν πολίτες στον τόπο του περιστατικού, ενώ κατά την διαφυγή του, με το μοτοποδήλατο, παρέσυρε και τραυμάτισε τον πατέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ.
Στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε από τους πολίτες και συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα μαχαίρι και το κράνος του δράστη, καθώς και το μοτοποδήλατό που οδηγούσε, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του που διέφυγε.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Την προανάκριση ενεργούν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.