HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 30/7/17

Σύλληψη ημεδαπού για ένταλμα Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 21χρονος ημ...

Σύλληψη ημεδαπού για ένταλμα
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πατρών, για ληστεία.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 53χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξάνδρειας και Πατρών αντίστοιχα, σύμφωνα με τις οποίες της είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών, για παράβαση φορολογικών διατάξεων και  υπεξαίρεση.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του  Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών για ληστρική κλοπή από κοινού.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν οκτώ γραμμάρια κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του  Νόμου
Περί αλλοδαπών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 11,5 γραμμάρια κάνναβης, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι διαμένει παράνομα στη Χώρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.