Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: 30χρονος αλλοδαπός κυκλοφορούσε ελεύθερος ενώ είχε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη  αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη  αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκαεννέα μηνών και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ για αντίσταση, εξύβριση, απειλή και  παράβαση της Νομοθεσίας για τους  αλλοδαπούς.

Σύλληψη  ημεδαπού για ναρκωτικά και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Σε συνέχεια του χθεσινού μας ενημερωτικού δελτίου σας γνωρίζουμε ότι συνελήφθη χθες το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας και ο 37χρονος ημεδαπός, από τον οποίο ο 43χρονος είχε προμηθευτεί δυο ναρκωτικά δισκία προχθές το πρωί στο Αίγιο. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (26) ναρκωτικά χάπια και δυο ανισοβαρείς συσκευασίες, που περιείχαν λαθραίο καπνό συνολικού βάρους (62) γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.