HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 24/7/17

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή κατά συναυτουργία Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών...

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε μονοκατοικία ημεδαπού στην Πάτρα και   αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 55.000 ευρώ.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα,  προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.