HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα 15/7/17

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και άστατο καιρό σε περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου  περιμένουμε το Σάββα...

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και άστατο καιρό σε περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου  περιμένουμε το Σάββατο 15 Ιουλίου, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Η θερμοκρασία το Σάββατο θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 15 έως 31 στη βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 33 στη δυτική Ελλάδα, από 18 έως 30 και τοπικά 31 στο βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 34 και τοπικά 35 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια έως 4 και τοπικά στο Αιγαίου 5 με 6 μποφόρ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Σάββατο 15-7-2017 
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν στα ορεινά και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις,ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 30  βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Κυριακή 16-7-2017 
Αρχικά θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις,αλλά σταδιακά θα συννεφιάσει και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις, ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.