HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: 13χρονη "βούτηξε" τσάντα 37χρονης σε κεντρικό δρόμο

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών  και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για πώληση ναρκωτικών...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για πώληση ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο ναρκωτικά χάπια και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.
Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι ο 43χρονος είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά δισκία χθες το πρωί στο Αίγιο, έναντι χρηματικής αμοιβής, από 37χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πατρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε αφαιρέσει ποδήλατο ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη να κινείται με το ποδήλατο στην Πάτρα  και τον συνέλαβαν. Επισημαίνεται ότι το κλεμμένο ποδήλατο  αποδόθηκε στον 50χρονο.

Σύλληψη ανήλικης ημεδαπής γυναίκας για κλοπή και ψευδή ανωμοτί κατάθεση
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πατρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, μια 13χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε από τσάντα 37χρονης το πορτοφόλι της, που περιείχε προσωπικά έγγραφα.
Επισημαίνεται, ότι η δράστιδα είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία ταυτότητας για να αποφύγει την σύλληψη, ενώ το πορτοφόλι βρέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.