Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 11/7/2017

Σύλληψη μίας ημεδαπής για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλημ...

Σύλληψη μίας ημεδαπής για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 53χρονη ημεδαπή, διότι ενεργώντας από κοινού με μια συνεργό της που αναζητείται, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι, διότι έγιναν αντιληπτές και τράπηκαν σε φυγή.

Σχηματισμός δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος αναζητείται, διότι προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα, σε οικία ημεδαπού, όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ.

Σύλληψη δύο  αλλοδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 27 και 34 ετών, διότι μετέβησαν σε περίπτερο, όπου ο ένας δράστης απασχόλησε τον ιδιοκτήτη, ενώ ο συνεργός του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (160) ευρώ από την ταμειακή μηχανή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.