HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Πλούσια σε μουσικές, εικόνες και συναισθήματα η γιορτή του Νηπιαγωγείου

Πλούσια σε μουσικές, εικόνες και συναισθήματα ήταν η γιορτή λήξης του Νηπιαγωγείου Κλειτορίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου...

Πλούσια σε μουσικές, εικόνες και συναισθήματα ήταν η γιορτή λήξης του Νηπιαγωγείου Κλειτορίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017. Ένα αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη, «ντυμένο» με την ποίηση και τους μελοποιημένους στίχους του, στοιχεία από τη ζωή του και εικόνες από τη θάλασσα που τόσο αγαπούσε.
Οι μικροί μαθητές μας εντυπωσίασαν με τον τρόπο που απέδωσαν τα κείμενα και τα τραγούδια, ενώ ιδιαίτερα προσεγμένα στη λεπτομέρεια ήταν τα σκηνικά και τα κουστούμια που συνέβαλλαν σε ένα πολύ καλαίσθητο αποτέλεσμα. Θερμά συγχαρητήρια στις Νηπιαγωγούς του σχολείου, κα Λερά –Μπαρλογιάννη Πέπη, κα Κανελλάκη Άννα και κα Μοναχού Χαρά, όχι μόνο για τη σημερινή γιορτή, αλλά και για όλη τη χρονιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το σχολείο λειτούργησε με υποδειγματικό τρόπο. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.
Καλό Καλοκαίρι σε όλους!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κλειτορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.