HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κατσικόπουλος: Συγκλονιστική εμπειρία στην Γαλλία - Σεμνός και ανθρώπινος ο Μακρόν

Λαζουράς και Κατσικόπουλος βρέθηκαν στο μαρτυρικό Oradour-sir-Glane της Γαλλίας προσκεκλημένοι των τοπικών αρχών για να παραβρεθούν στι...

Λαζουράς και Κατσικόπουλος βρέθηκαν στο μαρτυρικό Oradour-sir-Glane της Γαλλίας προσκεκλημένοι των τοπικών αρχών για να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του ολοκαυτώματος της γαλλικής πόλης από τους Γερμανούς. Εκεί και ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμμανουέλ Μακρόν, παραμονή των εθνικών εκλογών στην Γαλλία. 
Ο  Δήμαρχος Καλαβρύτων είχε συνάντηση με τον κ. Μακρόν στο Δημαρχείο της Γαλλικής πόλης (διαβάστε εδώ), ενώ ο κ. Κατσικόπουλος συνάντησε τον Γάλλο Πρόεδρο στην διάρκεια της εκδήλωσης. Για την παρουσία την μαρτυρική πόλη αλλά και την  συνάντησή του με τον Γάλλο Προεδρο ο κ. Κατσικόπουλος σημειώνει:  
"Σήμερα στο μαρτυρικό Oradour-sir-Glane τελέσθηκε με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας του Δήμου Καλαβρύτων, το μνημόσυνο των εκτελεσθέντων 642 ανδρών, γυναικών και παιδιών από τη Γερμανική μπότα των ναζί, στις 10/06/1944. Συγκλονιστική και αξέχαστη εμπειρία, ιδίως για εμάς τους Καλαβρυτινούς που μεγαλώσαμε στα αποκαΐδια και τα χαλάσματα του δικού μας ολοκαυτώματος. Παρών και ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Μακρόν, σεμνός, προσηνής, βαθιά ανθρώπινος. Μπράβο του, παρακολούθησε όλες τις εκδηλώσεις, επτά ώρες περίπου, αν και αύριο στη Γαλλία διεξάγονται βουλευτικές εκλογές!"



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.