HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο - Τα Θέματα

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείτε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων την 16η του μηνός Ιουνίου του έτους 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα: 18.00...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείτε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων την 16η του μηνός Ιουνίου του έτους 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα: 18.00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί αναδιάρθρωσης και αναδόμησης των οργάνων διοίκησης (διοικητικών συμβουλίων) των νομικών προσώπων του Δήμου Καλαβρύτων, ενόψει της ενάρξεως, ήδη, του δευτέρου ημίσεως της παρούσας-τρέχουσας δημοτικής περιόδου.
2. Περί τροποποίησης και αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2017.
3. Περί γνώμης του δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων σχετικά με την πρόταση οριοθέτησης που περιλαμβάνεται στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Αποχέτευση και επεξεργασία λυμάτων Λυκούριας» Δήμου Καλαβρύτων Π.Ε. Αχαΐας.
4. Περί έγκρισης μελέτης κυκλοφοριακής οργάνωσης της τοπικής κοινότητας (πόλης) Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
5. Περί της από 24-05-2017 επιστολής-εισήγησης του Δημάρχου Πατρέων, για την οργάνωση και την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής πρωτοβουλίας κατά της ανεργίας, την Κυριακή 25 Ιουνίου στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου.
6. Περί καθορισμού Kέντρων Οικισμών Δήμου Καλαβρύτων, όπου δεν έχουν καθοριστεί, συγκεκριμένα για τους οικισμούς: Δροσάτου, Μετοχίου Κάτω Βλασίας, Κορφών, Λαπαναγών, Πλάκας, Λυκούριας, ΄Ανω Κλειτορίας, Καλλιθέας Κλειτορίας, Σκοτάνης, Αγίου Γεωργίου Σκοτάνης, Βεσινίου Πάου, Δεχουνίου Πάου, Δεχουνέϊκων Πάου και Σκουπίου Πάου.
7. Περί έγκρισης του αποτελέσματος της διενεργηθείσας δημοπρασίας εκμίσθωσης της Ξενοδοχειακής Μονάδας Δάφνης Δ.Ε. Παΐων Δήμου Καλαβρύτων.
8. Περί των εκδηλώσεων τιμής, σεβασμού και μνήμης στις Τοπικές Kοινότητες του Δήμου μας α) Κορφών (μνήμη Σωτηρίου Τζουρά) β) Ψωφίδος (Τριποτάμων) (μνήμη Κων/νου Αντωνόπουλου) γ) Κλειτορίας (τιμή και μνήμη Καλαβρυτινών αγωνισθέντων στη μαρτυρική Κύπρο δ) Λαπάτας (γεγονότα βομβαρδισμού από τους Γερμανούς ναζιστές το καλοκαίρι του 1943) και περί τέλεσης του ετήσιου μνημόσυνου για τον δωρητή του δήμου μας Ηρακλή Πετιμεζά.
9. Περί έγκρισης συμμετοχής σε υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα [ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ] που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.), με τίτλο [ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2016-2017 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Π.Ε.ΑΧΑΙΑΣ] στο πλαίσιο πρωτοκόλλου συνεργασίας κοινωνικής σύμπραξης Π.Ε. Αχαΐας, με επικεφαλής εταίρο/ δικαιούχο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
10. Περί πραγματοποίησης πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και πατριωτικών εκδηλώσεων στο Δήμο Καλαβρύτων, με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017» (Σχετικά, τα αιτήματα της Επιτροπής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την Κύπρο, του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, κ.ά.)
11. Περί των από 20-07-2016, 3-2-2017 και 20-2-2017 αιτήσεων και της από 16-5-2017 εξώδικης δήλωσης και πρόσκλησης του Γεωργίου Ρόδη του Ανδρέα, με τις οποίες καταγγέλλει αυθαίρετες ενέργειες και ουσιαστικά, καταπάτηση δημοτικού κοινοχρήστου χώρου από τον Παναγιώτη Πορετσάνο στη θέση «Αλώνια-Κοτσιράλωνα» της Τοπικής Κοινότητας Λεχουρίου Δ.Ε. Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων.
12. Περί της από 5-4-2017 αίτησης της εταιρείας Κ. ΚΩΣΤΑΒΑΣΙΛΗΣ- Χ. ΤΕΡΖΗ Ο.Ε., καφέ- εστιατόριο- ζαχαροπλαστείο «ΟΡΕΙΝΟ», για τη χορήγηση άδειας- παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστου χώρου 1) στο πεζοδρόμιο της οδού Αγίου Αλεξίου 23 και 2) στην πλατεία Ζαϊμαίων, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
13. Περί αίτησης της κυρίας Παναγιώτας Γεωργουλοπούλου του Ιωάννη ιδιοκτήτριας, εστιατορίου στην Τ.Κ. Ψωφίδας.
14. Περί έγκρισης των Απολογισμών των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Καλαβρύτων, οικον. έτους 2016».
15. Περί ανανέωσης της προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου με τον ΟΑΕΔ.
16. Περί επιχορήγησης πολιτιστικών Συλλόγων (διαθέσιμη και υπάρχουσα στον προϋπολογισμό του δήμου πίστωση για το έτος 2017, 15.000,00 €).
17. Περί έγκρισης 2ης Γνώμης για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Κατασκευή τοιχίων στήριξης & Ασφάλειας Πλατείας Τ.Κ. Αγριδίου Δ.Ε. Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων».
18. Περί έγκρισης Γνώμης για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Ολοκλήρωση ανάπλασης πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων κεντρικής πλατείας Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων».
19. Περί έγκρισης 2ου Α.Π.Ε. του έργου: «Ολοκλήρωση ανάπλασης πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων κεντρικής πλατείας Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων».
20. Περί έγκρισης χορήγησης μια νέας παροχής ισχύος 25 Kva (3φ Ν2) με αριθμό παροχής 3256415 για τη σύνδεση με το δίκτυο Διανομής Χαμηλής Τάσης του ακινήτου/εγκατάστασης που βρίσκεται στη θέση «ΚΟΤΡΩΝΑ», της Τ.Κ. ΔΑΦΝΗΣ Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων και έγκρισης καταβολής του απαιτούμενου ποσού γι’ αυτή, των 799,63 € (με ΦΠΑ 24%) υπέρ της ΔΕΔΔΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.