Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΑΚΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ξεκίνησαν την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 από την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , τα έργα άρσης επικινδυνότητας λόγω κατολίσθησης στην Πλάκα Καλ...

Ξεκίνησαν την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τα έργα άρσης επικινδυνότητας λόγω κατολίσθησης στην Πλάκα Καλαβρύτων και αποκατάσταση βατότητας οδικού δικτύου . Τα έργα θα που ολοκληρωθούν έως το τέλος του μήνα περιλαμβάνουν:
➤Αποφόρτιση (απομάκρυνση) υλικών του πρανούς τόσο με απομάκρυνση του κατολισθημένου υλικού όσο και με εκσκαφή και αφαίρεση εδαφικού υλικού από την κορυφή κυρίως του πρανούς και συγκεκριμένα στην περιοχή που υπάρχει τοξοειδής ρωγμή και άλμα.
➤Διαμόρφωση και αύξηση της επιφάνειας της λεκάνης ηρεμίας-ανάσχεσης του μεταφερόμενου όγκου λασπορροής και φερτών πάνω από το παλαιό δημοτικό σχολείο.
➤Στοχευμένη παροχέτευση υδάτων σε παρακείμενο ρέμα μέσω δημιουργίας ανεπένδυτης τάφρου ικανής διατομής να παραλαμβάνει την παροχή σε εκδήλωση πλημμυρικού φαινομένου με φίλτρα στραγγιστηρίων στον πυθμένα της.
➤Κατασκευή τριών σειρών εδαφοπασσάλων (jet grouting) Φ 0,40 μήκος εκάστου 13 μ.6
➤Κατασκευή φατνών από συρματόπλεγμα βάσεως 3 μ. και ύψους 3 μ. πίσω από τους εδαφοπασσάλους.
➤Καθαρισμός των οχετών στον οικισμό και άρση των πάσης φύσεως καταπτώσεων.
➤Αποκατάσταση της βατότητας του οδικού δικτύου με ανακατασκευή των στρώσεων οδοστρωσίας και ασφαλτικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.