HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί το Δήμο Καλαβρύτων

Ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο, Γεώργιο Λαζουρά, και το βοηθό Δημάρχου, Θύμιο Τζόβολο Τις θερμές ευχαριστίες του Ελληνικού Ε...

Ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο, Γεώργιο Λαζουρά, και το βοηθό Δημάρχου, Θύμιο Τζόβολο
Τις θερμές ευχαριστίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς το Δήμο Καλαβρύτων, εξέφρασε, σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, το πρωί, κατά την επίσκεψή του στα Καλάβρυτα, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δρ. Αντώνης Αυγερινός, για την πολύτιμη συμβολή του Δήμου Καλαβρύτων, με τη φιλοξενία στο κτίριο της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων, εκατό (100), περίπου, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, ο Πρόεδρος του ΕΕΣ, Δρ. Αντώνης Αυγερινός και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης  Χουλιάρας παραβρέθηκαν, σήμερα, το πρωί, στην έναρξη του εκπαιδευτικού μαθήματος των Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών, όπου σε μία λιτή τελετή, ο Πρόεδρος του ΕΕΣ απένειμε στο Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά, και στο βοηθό Δημάρχου, Θύμιο Τζόβολο, ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα, για τη συμβολή του Δήμου Καλαβρύτων, στην πραγματοποίηση της 5ης και της 9ης Πανελλήνιας Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Οι, 100 περίπου, Σαμαρείτες Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού φιλοξενούνται, ήδη, εδώ και μία εβδομάδα, από το Δήμο Καλαβρύτων και πραγματοποιούν, καθημερινά, εκπαιδευτικά σεμινάρια από Γερμανούς συναδέλφους τους, του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού. Ο Δήμος Καλαβρύτων ανταποκρίθηκε, άμεσα, στο αίτημα του Ελληνικού Ερυθρού για παραχώρηση της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων, στηρίζοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, το εθελοντικό, ανθρωπιστικό έργο των Σαμαρειτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.