Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ενίσχυση της e- εκπαίδευσης στα Σχολεία μας

Εφοδιάστηκαν τα πολυθέσια Δημοτικά  σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων με κεντρικές μονάδες (servers)  για την αναβάθμιση των εργαστηρίων Η/Υ....

Εφοδιάστηκαν τα πολυθέσια Δημοτικά  σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων με κεντρικές μονάδες (servers)  για την αναβάθμιση των εργαστηρίων Η/Υ. 
Συγκεκριμένα την Πέμπτη 8 Ιουνίου ο  Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών των Σχολείων του Δήμου Καλαβρύτων  κ. Νικόλαος Μαγκαφάς  παρέδωσε τους servers στα Δημοτικά Σχολεία Καλαβρύτων, Κλειτορίας και Δάφνης, τα οποία διαθέτουν εργαστήρια πληροφορικής. Υπενθυμίζεται ότι ένα χρόνο πριν είχαν εφοδιαστεί με κεντρικές μονάδες και σχολεία της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης του Δήμου.
Επίσης ο κ. Μαγκαφάς  προμήθευσε με βιντεοπροβολείς (projectors) το Δημοτικό Σχολείο Ψωφίδας και το Γυμνάσιο Καλαβρύτων.
Πλέον τα σχολεία μας είναι επαρκώς εξοπλισμένα  και οι εκπαιδευτικοί μας διαθέτουν τα μέσα να κάνουν τη μάθηση πιο ενδιαφέρουσα παρουσιάζοντάς τη με τρόπο πολλαπλό (κείμενο, ήχο, εικόνα), ενώ και οι μαθητές μπορούν να έχουν πιο ενεργητικό ρόλο στη διαδικασία της μάθησης.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.