Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κορίνθου - Πατρών

Με προσοχή θα πρέπει να κινούνται οι οδηγοί από σήμερα έως και το μεσημέρι της Παρασκευής στο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών καθώς το ...

Με προσοχή θα πρέπει να κινούνται οι οδηγοί από σήμερα έως και το μεσημέρι της Παρασκευής στο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών καθώς το ρεύμα προς Πάτρα θα κλείσει, από το ύψος του Ξυλοκάστρου έως την Ακράτα, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Συγκεκριμένα από τις 07:00 το πρωί σήμερα μέχρι τις 07:00 το πρωί αύριο διακόπτεται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα, μεταξύ των κόμβων Ξυλοκάστρου και Δερβενίου.

Επίσης, από τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης, 22 Ιουνίου, μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 23 Ιουνίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα, μεταξύ των κόμβων Δερβενίου και Ακράτας.

Καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων προς Πάτρα θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, ενώ η κυκλοφορία στο αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα θα λειτουργεί κανονικά.

Ακόμη, όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δηλαδή από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 21 Ιουνίου, έως τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 23 Ιουνίου, δεν θα εισπράττονται διόδια στον σταθμό διοδίων του Κιάτου, στην κατεύθυνση προς Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.