Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ. Παπανδρέου: Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη!

Απάντηση στο αιχμηρό σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα στον διάλογο που είχαν με τη Φώφη Γεννηματά​ στο Μέγαρο Μαξίμου, έδωσε μέσω των μέσων κοινων...

Απάντηση στο αιχμηρό σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα στον διάλογο που είχαν με τη Φώφη Γεννηματά​ στο Μέγαρο Μαξίμου, έδωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Η απάντηση του κ. Παπανδρέου, σχολιάζετε ήδη και θεωρείτε από πολλούς επική αλλά και αποστομωτική!
Έγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου
"Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης & εσύ μας φορτώσατε άλλα 5 χρόνια Οδύσσειας!"
Θυμίζουμε ότι στη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ (ενημέρωση για Eurogroup και Κυπριακό) υπήρξε ένα επεισόδιο μπροστά στις κάμερες.
Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να δεσμεύσει επικοινωνιακά τη Φώφη Γεννηματά λέγοντάς της ότι με την συμφωνία στο Γιούρογκρουπ «η χώρα πήρε χρόνο και θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε».
«Δεν είναι χρόνος η θηλιά στο λαιμό της χώρας και των πολιτών» σχολίασε η κυρία Γεννηματά οδηγώντας τον πρωθυπουργό στην αντεπίθεση. «Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, να πάμε με τον Γιώργο στο Καστελόριζο» αντέταξε ο κ. Τσίπρας.
«Βάλαμε τη χώρα στα μνημόνια όταν ήταν απαραίτητο, εσύ υπέγραψες δύο αχρείαστα μνημόνια» απάντησε με τη σειρά της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.