Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι θρύλοι ζωντάνεψαν μνήμες (ΦΩΤΟ)

Σε ένα παιχνίδι συνώνυμο της γιορτής για το ποδόσφαιρο που διεξήχθη στο Παγκρήτιο με τους Legends 2004 και την Inter For Ever για καλό σ...

Σε ένα παιχνίδι συνώνυμο της γιορτής για το ποδόσφαιρο που διεξήχθη στο Παγκρήτιο με τους Legends 2004 και την Inter For Ever για καλό σκοπό και με παρουσία πολλών αστέρων του αθλήματος, η Εθνική μας έχασε με 4-2 στα πέναλτι. 
Ο κόσμος που κατέκλυσε το στάδιο του Ηρακλείου αποθέωσε και με το παραπάνω αυτήν την προσπάθεια με την παρουσία του στο γήπεδο. Ο Ότο Ρεχάγκελ αποθεώθηκε, ο Γρηγόρης Γεωργάτος φόρεσε και πάλι την φανέλα της Ίντερ και ο Σάκης Ρουβάς έκανε την σέντρα στο ματς. Στο Παγκρήτιο βρέθηκαν περίπου 20 χιλιάδες φίλαθλοι που αποθέωσαν τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004.
Ο αγώνας το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα θεαματικός παρά την προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, με αρκετές φάσεις και ευκαιρίες από την πλευρά της Εθνικής μας περισσότερο. Οι Έλληνες διεθνείς μας αλλά και οι παίκτες της Ίντερ έδειχναν πάθος και θέληση να απολαύσουν το παιχνίδι.
Στο 38' λεπτό η Ίντερ άνοιξε το σκορ με τον Καλόν με ωραίο τελείωμα, έπειτα από φοβερή ενέργεια πριν από τον Νταβίντ Σουάζο που πέρασε 4 παίκτες και έβγαλε ασίστ. Οι διεθνείς μας πάντως δεν έκρυψαν τα παράπονά τους για αποφάσεις του Τάσου Κάκου.
Στο β' μέρος, η Εθνική μας από την πρώτη στιγμή βγήκε στο προσκήνιο θέλοντας να ισοφαρίσει. Στο 49' το... μαγικό αριστερό πόδι του Τσιάρτα μετά από απόκρουση του Φραντσέσκο Τόλντο, έστειλε την μπάλα να... τραντάξει στο δοκάρι. Στο 51' ήρθε το 1-1 μετά από προσπάθεια του Κώστα Κατσουράνη και χαμένο τετ α τετ από τον Παπαδόπουλο.
Αμέσως μετά την επέμβαση του πορτιέρε της Ίντερ, ο Κατσουράνης βρέθηκε στο σωστό σημείο και από κοντά ισοφάρισε το ματς. Στη συνέχεια ο Γιώργος Καραγκούνης αγωνίστηκε και με την Ίντερ καθώς στην αρχή έπαιζε με το εθνόσημο της Εθνικής.
Ο Λάμπρος Χούτος φόρεσε επίσης την φανέλα των "νερατζούρι", φωνάζοντάς τον μάλιστα με το ψευδώνυμο "Survivor". Να σημειωθεί πως τα δύο ημίχρονα είχαν διάρκεια 40 λεπτών.
Η Εθνική μας ομάδα εν τέλει, έχασε με σκορ 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι και η νίκη "βάφτηκε" μπλε και μαύρη.
Η διαδικασία των πέναλτι:
0-1 ο Ματεράτσι
1-1 ο Μπασινάς
1-2 ο Ντακούρ
Χαμένο πέναλτι ο Γεωργιάδης με απόκρουση
1-3 ο Καρμπόνε
2-3 ο Παπαδόπουλος
2-4 ο Κίβου
Καφές πέναλτι άουτ

ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:
LEGENDS 2004 (Ρεχάγκελ): Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Νταμπίζας, Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Χαριστέας, Τσιάρτας, Φύσσας, Καραγκούνης και Παπαδόπουλος.
Αναπληρωματικοί ήταν οι εξής: Γιαννακόπουλος, Βενετίδης, Νικολαΐδης, Καφές, Γεωργιάδης, Καψής, Κατσουράνης και Λάκης.

INTER FOR EVER (Καστελίνι): Τόλντο, Ζανέτι Χ., Μπιάνκι, Καλόν, Καρμπόνε, Ντακούρ, Ματεράτσι, Κίβου, Σουάζο, Γεωργάτος και Κολονέζε.
Αναπληρωματικοί ήταν οι εξής: Μπέργκομι, Ζανέτι Κ., Μπαρέζι, Φρέι, Πίτσι, Φρέζι, Καραγκούνης και Χούτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.