HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Καλάβρυτα και Αιγιάλεια ο Ανδρέας Ριζούλης

Έντονη ήταν η δραστηριότητα του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ριζούλη, κατά το τετραήμερο 2 – 5 Ιουνίου, "οργώνοντας" Αιγι...

Έντονη ήταν η δραστηριότητα του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ριζούλη, κατά το τετραήμερο 2 – 5 Ιουνίου, "οργώνοντας" Αιγιάλεια και Καλάβρυτα.
Συγκεκριμένα:
Την Παρασκευή 2/6 ο βουλευτής περιόδευσε στην Αιγείρα και την Ακράτα.
Το βράδυ της ίδιας μέρας παραβρέθηκε σε θεατρική παράσταση του Μουσικού Γυμνασίου και του Ειδικού Γυμνασίου και Ειδικού Λυκείου Πάτρας στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Το Σάββατο 3/6 περιόδευσε  στα χωριά του Δήμου Καλαβρύτων, Δάφνη, Λυκούρια, Κλειτορία καθώς και στην πόλη των Καλαβρύτων.
Την Κυριακή 4/6  παραβρέθηκε στη γιορτή του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος στον Ψαθόπυργο όπου είχε στη συνέχεια και συνάντηση με μέλη του συλλόγου γονέων του Δημοτικού Σχολείου.
Τη Δευτέρα 5/6 παρακολούθησε την εορταστική λειτουργία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τρυπητής και στη συνέχεια στην ειδική εκδήλωση που παρέθεσε ο Εμπορικός Σύλλογος.
Τέλος έκλεισε την περιοδεία του στην Πλατανιώτισσα Καλαβρύτων.
Στη διάρκεια της παρουσίας του ο βουλευτής συναντήθηκε με κατοίκους και αυτοδιοικητικούς των περιοχών που επισκέφθηκε. Συζήτησε μαζί τους τις πολιτικές εξελίξεις καθώς και τοπικά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.