HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Ρεάλ και Γιουβέντους με φόντο το τρόπαιο

H ώρα του μεγάλου τελικού για το Champions League 2016-17 έφτασε, με τη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης να τίθενται αντιμέτωπες απόψε (0...

H ώρα του μεγάλου τελικού για το Champions League 2016-17 έφτασε, με τη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης να τίθενται αντιμέτωπες απόψε (03/06) στις 21:45 στο "Millennium Stadium" του Κάρντιφ.
Πρόκειται για δύο απ'τις ιστορικότερες ομάδες του πλανήτη, μόνο που σε επίπεδο ευρωπαϊκών επιτυχιών οι Ισπανοί είναι οι πιο επιτυχημένοι των τελικών και οι Ιταλοί από τους πιο αποτυχημένους.
Η Ρεάλ έχει κατακτήσει 11 φορές την κορυφή της Ευρώπης σε 14 συμμετοχές σε τελικούς, ενώ η Γιουβέντους έχει 2 τρόπαια (1985, 1996) και 6 χαμένους τελικούς.
Ένας από αυτούς τους χαμένους τελικούς είναι αυτός του 1998, όταν έχασε απ'τους Μαδριλένους, οι οποίοι με το γκολ του Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς (1-0) πήραν στο Άμστερνταμ την 7η κούπα τους και πρώτη μετά από 32 χρόνια.
Είναι χαρακτηριστικό πως η Ρεάλ αν πάρει απόψε το τρόπαιο θα είναι η τρίτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ αν το πάρει η Γιουβέντους θα είναι η τρίτη στην ιστορία της.
Και το 2014 και το 2016 οι "μερένχες" είχαν επικρατήσει στον τελικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ενδιάμεσα, το 2015, η Γιουβέντους είχε ηττηθεί στον τελικό απ'την Μπαρτσελόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.