Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τα εγκαίνια του πολυχώρου πολιτισμού και νεανικής δημιουργίας της ΚΝΕ στην Πάτρα

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα με επιτυχία τα εγκαίνια του πολυχώρου πολιτισμού και νεανικής δημιουργίας της ΚΝΕ στην Πάτρα. Πλήθος κόσμου παρ...

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα με επιτυχία τα εγκαίνια του πολυχώρου πολιτισμού και νεανικής δημιουργίας της ΚΝΕ στην Πάτρα. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε  στην εκδήλωση που οργανώθηκε από τις οργανώσεις της Πάτρας της ΚΝΕ στην πλατεία πυροσβεστείου, επιδοκιμάζοντας την προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε στην πόλη, για τη δημιουργία και λειτουργία ενός τέτοιου χώρου που σκοπό έχει να δώσει μεγάλη ανάσα δημιουργίας και δωρεάν καλλιτεχνικής έκφρασης στη νεολαία της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων της πόλης.  
Ο χώρος δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει σημείο συνάντησης στην πόλη όλων αυτών των παιδιών και νέων ανθρώπων που προβληματίζονται , έχουν ανησυχίες , έχουν ενδιαφέροντα αλλά δεν έχουν τρόπο να τα «διοχετεύσουν». Είναι μέρος όπου μπορεί να γίνει αφετηρία δημιουργίας και ενασχόλησης με την τέχνη και τον πολιτισμό,  όχι μόνο της νεολαίας της περιοχής αλλά και συνολικά της πόλης της Πάτρας, από την οποία έλλειπε μια τέτοια πρωτοβουλία, οργανωμένη με σκοπό την ανακούφιση και την έκφραση των νέων. Παράλληλα όλο και περισσότεροι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν  σε επαφή με την πιο πρωτοπόρα τέχνη , με αυτήν που δημιουργείται όταν συναντιέται με τους πόθους και τις αγωνίες του λαού μας, τον αυθεντικό λαϊκό πολιτισμό, αλλά και το Μαρξιστικό βιβλίο και την προοδευτική λογοτεχνία, να γνωρίσουν την κοσμοθεωρία και την Ιστορία του ΚΚΕ.

Με μεγάλο ενθουσιασμό, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα της δουλειάς όλων των προηγούμενων ημερών που πραγματοποιήθηκε έτσι ώστε να μπορέσουν να γίνουν τα εγκαίνια.  Ο κόσμος ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση συνέχισε να φέρνει υλικά και βιβλία για τον πολυχώρο και τη λειτουργία του. 
Τα εγκαίνια παρακολούθησε και αντιπροσωπεία του Δήμου Πατρέων με επικεφαλής την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.
Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος. Ακολούθησε ομιλία από την Κωνσταντίνα Τσιουπρα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.