HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κλειστό έως τον Αύγουστο το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών στο Ρίο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε ισχύ στην είσοδο της Παλιάς Εθνικής Κορίνθου-Πατρών στο Ρίο, από την Πέμπτη 15 Ιουνίου μέχρι και τις 12 ...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε ισχύ στην είσοδο της Παλιάς Εθνικής Κορίνθου-Πατρών στο Ρίο, από την Πέμπτη 15 Ιουνίου μέχρι και τις 12 Αυγούστου. Συγκεκριμένα κλείνει το ένα ρεύμα για την κατασκευή τοίχου αντιστήριξης.
Αναλυτικά:
«Στα πλαίσια εκτέλεσης εργασιών κατασκευής τοίχου αντιστήριξης R570 στην Π.Ε.Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ– ΠΑΤΡΩΝ στην περιοχή Ρίου Πατρών και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκε:
1ο ΜΕΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ στην Π.Ε.Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ– ΠΑΤΡΩΝ από χ/θ 124+235 έως χ/θ 124+410 ρεύμα πορείας προς Πάτρα κατά το χρονικό διάστημα από 15/6 έως και 12/8/2017.
Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνεται στην εναπομείνασα λωρίδα κυκλοφορίας και σύμφωνα με την εγκεκριμένη σήμανση που θα τοποθετήσει ο υπεύθυνος εργολάβος, ο οποίος καθίσταται και υπεύθυνος επίβλεψης-συντήρησης αυτής καθόλο το 24ωρο.
2ο Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από την τοποθέτηση των σχετικών ρυθμιστικών πινακίδων από τον υπεύθυνο εργολάβο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.