Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα βιβλία στο βιβλιοπωλείο τής Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων

Τέσσερα νέα βιβλία, δύο πνευματικά και δύο ιστορικά, διατίθενται από σήμερα στο βιβλιοπωλείο «Βιβλίο και Εικόνα» της Ιεράς Μητροπόλεως Κ...

Τέσσερα νέα βιβλία, δύο πνευματικά και δύο ιστορικά, διατίθενται από σήμερα στο βιβλιοπωλείο «Βιβλίο και Εικόνα» της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.
Το πρώτο είναι ένα δοκίμιο της αντιρρητικής θεολογίας με τίτλο «Η Ορθοδοξία απέναντι στη Μασονία», γραμμένο από τον κ. Αντώνη Ιακώβου Ελευθεριάδη, Δρ. Φιλολογίας και Θεολογίας. Φέρει την έγκριση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και είναι των εκδόσεων «Σύγχρονη Πέννα». Αναφέρεται σε όλες τις πτυχές της διδασκαλίας της μασονικής στοάς σε αντιπαράθεση με την Ορθόδοξη Θεολογία. Τιμάται στα 9 ευρώ.
Το δεύτερο βιβλίο φέρει τον τίτλο «Γνωρίζεις να λατρεύεις αληθινά το ΘΕΟ;», είναι γραμμένο από τον Πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Δ. Μπέκο και είναι έκδοση των Γραφικών Τεχνών «Μέλισσα». Μέσα από απλές ιστορίες, μας εισάγει στην λειτουργική και λατρευτική ζωή τής Εκκλησίας μας. Η τιμή του είναι 3 ευρώ.
Το ιστορικό βιβλίο του Αρχιπλοιάρχου ε.α. Αντωνίου Ναξάκη, με τίτλο «Οτζαλάν - η παράδοση ενός συμμάχου», εκδόσεων «Μένανδρος», ασχολείται με τα γεγονότα γύρω από την παράδοση από τις ελληνικές Αρχές του Κούρδου ηγέτη Αμπντουλάχ Οτζαλάν. Καταγράφει το παρασκήνιο των γεγονότων αλλά και τις επιπτώσεις που είχε στις σχέσεις Ελλάδος – Τουρκίας. Η τιμή του είναι 30 ευρώ.
Το ιστορικό βιβλίο του Συνταγματάρχου ε.α. Παναγιώτου Νάστου, με τίτλο «Η Κυπριακή τραγωδία και ο σκοτεινός ρόλος των «Μεγάλων Δυνάμεων», εκδόσεων «Μένανδρος», το οποίο προλογίζει ο κ. Δημήτριος Αλευρομάγειρος, Αντιστράτηγος ε.α., περιγράφει τα γεγονότα από της ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας, έως την ανατροπή τού Μακαρίου και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Η τιμή του είναι 40 ευρώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.